Leen Peet Ben Miranda
Leen Peet Ben Miranda (Foto: Ans van Prooijen)

Senioren Partij wil in contact komen met jullie!

Hoeksche Waard - Een bericht van de Hoeksche Waardse Senioren Partij (HWSP): ‘De gemeente Hoeksche Waard bestaat uit 14 dorpen en nog al wat buurtschappen. Om u goed te vertegenwoordigen willen we weten wat zich daar allemaal afspeelt.

‘De Hoeksche Waardse Senioren Partij (HWSP) wil graag in contact komen met inwoners uit alle woonkernen op het eiland. Inwoners kunnen ons dan vertellen wat er leeft en welke wensen en problemen er zijn. En hoe we dit het beste kunnen aanpakken.

Wij zoeken dus extra “ogen en oren” voor de partij. Zo wel jongeren als ouderen zijn van harte welkom! Het zal mooi zijn als u, samen met ons, ook wat hand- en spandiensten kunt verrichten rond de gemeenteraadsverkiezingen in uw woonkern. Zodat we gezamenlijk een mooi resultaat kunnen behalen in maart 2022. Wij komen graag in contact met u. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Leen van Prooijen, fractievoorzitter van de HWSP via 06-1993 4774 of via mail hwspartij@gmail.com. U ontvangt dan alle gewenste informatie.’

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden