Laatste rondje Roparunteam Team Numansdorp

CROMSTRIJEN – Binnenkort bezorgen leden van Roparunteam 'Team Numansdorp' voor de laatste keer het Cromstrijen magazine in Cromstrijen. Dit jaar maken ze ook hun allerlaatste run van Parijs naar Rotterdam. Het team bezorgde 5 jaar lang meer dan 6.000 magazines huis-aan-huis per keer. "We vinden het ontzettend jammer dat het team gaat stoppen als Roparunteam, ook als verspreider van ons magazine. Een betere partij konden wij ons niet wensen. Zij kennen de dorpen, de wijken en de straten op hun broekzak ", zegt burgemeester Jan Luteijn. Tijdens een teamvergadering bedankte de burgemeester het team met een heerlijke taart voor hun inzet.

Komende juni doet Team Numandorp voor de tiende keer mee aan de Roparun. Het hele jaar door zijn de 28 leden bezig met geld ophalen. "Eens per kwartaal liepen we door Klaaswaal en Numansdorp met de magazine", aldus Maurice Verpaalen, teamcaptain. "Dit was een mooie activiteit waarmee we een flink bedrag verdienden voor het goede doel, €750,- per editie".

Teamlid Rob Noordermeer werkte vroeger bij PTT Post en had uit die tijd mooie wijkplattegronden. "Met deze plattegronden op zak, konden wij de wijken handig indelen en ervoor zorgen dat iedereen een Cromstrijen magazine in de bus kreeg." aldus Rob. "En mocht een bewoner toch per ongeluk geen magazine hebben ontvangen, dan zorgden we persoonlijk voor een nieuwe bezorging."

Maurice is zeer tevreden met hun opvolger. Het Roparunteam De Runners neemt het stokje over en verspreidt vanaf juli 2017 het Cromstrijen magazine. "We zijn blij dat er een ander Roparunteam is gevonden. Zo blijft het geld ten goede komen aan de Roparun!"

Meer informatie over Team Numansdorp leest u binnenkort in het Cromstrijen magazine. Deze valt begin april op de deurmat in Cromstrijen.

Lees ook

Meer berichten