Afbeelding

Paas Speur Bingo in Oud-Beijerland

Algemeen 239 keer gelezen

Oud-Beijerland - Alerimus, Bibliotheek Hoeksche Waard, Welzijn HW, Hoeksche Waard Actief en Zorgwaard organiseren gezamenlijk een Paas Speur Bingo in Oud-Beijerland.

‘We zitten allemaal veel binnen en buiten samen iets met je kind(eren) ondernemen is niet altijd makkelijk’, aldus de organisatoren. ‘We hebben in Oud-Beijerland een leuke activiteit voor jou en je kind(eren) bedacht: de Paas Speur Bingo! Maak een wandeling door het dorp en ga op zoek naar paaskleurplaten van o.a. eieren, die achter de ramen van huizen en winkels hangen. 

Meld je aan voor de besloten FB-groep ‘Paas Speur Bingo’ om de locaties te bekijken van de eieren die zijn opgehangen. Hang een leuke paaskleurplaat voor je raam en maak onderdeel uit van de route Kies één van onze paasafbeeldingen, print het uit, kleur het in en hang het zichtbaar voor het raam. Wees creatief en maak er iets moois van. Vergeet niet om jouw paaskleurplaat ‘op de kaart’ te zetten. Geef de naam van je straat (geen huisnummer) door op de Facebookpagina ‘Paas Speur Bingo’. Wij maken er een overzicht van, zodat je in eenvoudig een leuke wandelroute uit kunt stippelen. 

Ga jij paaseieren zoeken? Dat kan van zaterdag 20 maart tot en met zaterdag 10 april. Gebruik de bingokaart om aan te vinken welke kleurplaten jullie onderweg hebben gevonden. Maak 1 zoektocht of meerdere, het is aan jullie! En vergeet vooral niet te zwaaien naar de mensen die een kleurplaat hebben opgehangen. Zo’n contactmoment vindt iedereen leuk. Voor of na de zoektocht kan de bingokaart ingekleurd worden. 

Maak er wat moois van, want… Voor je ingekleurde bingokaart, ontvang je een presentje Kruis de gevonden paaskleurplaat aan, kleur je bingokaart in en geef de kaart uiterlijk zaterdag 10 april af bij Zorgwaard, locatie De Rembrandt (Rembrandtplein 1). 

Alle tekeningen worden cadeau gedaan aan de bewoners van de Open Waard (Alerimus) of de Rembrandt (Zorgwaard). Door mee te doen, maak je dus ook alle opa’s en oma’s van Zorgwaard en Alerimus blij! Laten we wel met elkaar afspreken dat we niet in groepen gaan zoeken En dat we altijd de richtlijnen en regels van het RIVM volgen’. 

Uit de krant