dav
dav

Hele dag aan je eigen viltproject werken

Algemeen 172 keer gelezen

Goidschalxoord - Op zaterdag 31 juli ( 10-17 uur) kun je een hele dag aan je eigen viltproject werken, je creativiteit laten stromen en genieten van de mooie materialen, de prachtige plek en het heerlijke eten. Je maakt bijvoorbeeld een meditatiekussen of woonkei, een zielehuisje, een tasje met reliëf of een groot viltschilderij maken waarin je stofjes draden en natuurlijke vezels verwerkt.

‘We werken in een groepje van min. 2 en max. 4 deelnemers zodat er genoeg ruimte is en ik iedereen goed kan begeleiden. We vilten in de ruime schuur van de boerderij of bij mooi weer buiten op het erf. Tussendoor geniet je van een uitgebreide, biologische lunch, bij mooi weer onder de grote walnotenboom, een heerlijk plekje’, aldus organisator Connie Toet. Adres: Goidschalxoordsedijk 65, Oud-Beijerland.

Basistarief € 80,- incl. koffie, thee, lekkers, een uitgebreide biologische en een groot deel van de materialen. Afhankelijk van wat je maakt komt daar nog iets bij voor de materialen: voor een meditatiekussen €15,- , voor een zielehuisje, tasje en een viltschilderij € 10,-. Info en aanmelden via info@connietoet.nl of 0633669363. Neem zelf 2 oude handdoeken mee.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant