Afbeelding
koop lokaal

Kom genieten in het groen bij De Elzentuin

Algemeen 497 keer gelezen

In de nieuwe rubriek Koop Lokaal stelt Het Kompas wekelijks ondernemers en winkeliers uit de Hoeksche Waard aan de lezers voor.  

Oud-Beijerland - Net aan de rand van Oud-Beijerland ligt het unieke landgoed De Elzentuin. Verspreid over maar liefst vier hectare vind je er de mooiste bloemperken, natuurlijke prieeltjes, fruit- en notenbomen en stille plekjes in het groen. In het midden het prachtige terras bij de gasterij waar Ilse van Kooten heerlijke lunches, high teas en sfeervolle diners verzorgt.

Wat ooit begon als een kleine theezetterij met zonnebloemenveld is uitgegroeid tot een prachtige plek waar je uitgebreid kunt wandelen en genieten van al het moois dat de familie Van Kooten eigenhandig heeft aangelegd. Het is de ultieme plek voor intieme bruiloften in de openlucht en fijne bijeenkomsten na een afscheid. Maar ook voor vergaderingen, sessies, recepties en babyshowers is De Elzentuin de juiste locatie. 

“Het is zo fijn om te zien hoe de mensen hier genieten. Ze kennen De Elzentuin wel, maar als ze eenmaal écht in de tuinen komen, zien we hoe verrast ze zijn,” vertelt Nellie van Kooten, terwijl ze over het landgoed wandelt. Ze wijst op de trouwplek bij de kastanje, waar de zon door de bomen prikt, op het eetbare bosperceel aan de rand van het landgoed. “Mooi hè, het blijft voor ons ook genieten.”

In de keuken van de gasterij wordt zoveel mogelijk met verse producten uit de eigen kruiden- en moestuin en de boomgaard gewerkt. ,,Wij willen onze gasten verse producten bieden. Reserveer daarom vooraf of bel dat je komt, dan zorgen wij dat alles in orde is.

Gasterij de Elzentuin
Ruisscheweg 1
3262 BK Oud-Beijerland
0186-618768
info@elzentuin.nl

https://www.elzentuin.nl/contact/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant