Afbeelding

Piershil Open Air

Algemeen 641 keer gelezen

Piershil - Het is eindelijk zover. Als de Coronaregels het toelaten ( hangt af van persconferentie later deze maand) organiseert Oranjevereniging Piershil op zaterdag 25 september een Piershil Open Air op de Voorstraat in Piershil.

Het evenemententerrein is open op 25 september van 11.00 uur tot 23.00 uur.

Het evenement is voor iedereen toegankelijk en iedereen die 12 jaar of ouder is moet gevaccineerd zijn of een negatieve toegangstest niet ouder dan 24 uur overleggen.

QR code of negatief testbewijs (12 jaar en ouder) en legimitatie (voor iedereen) zijn wel verplicht. De 1,5 meter regel is dan NIET van toepassing. Ook zal iedereen zich moeten registreren.

De toegang van het evenement is gratis.

Het programma is vrij divers zodat er voor iedereen wat is. Springkussens en Oranjekraam voor de kinderen, Shantykoor en bandjes, zangers enz. voor de rest.

Wij zijn trots dat we zo’n mooi evenement mogen organiseren en hopen dan ook een mooie en droge dag’, zegt Peter Hensen van de Oranjevereniging Piershil, ‘de Voorstraat in Piershil is vanaf vrijdagochtend vroeg afgesloten voor verkeer en zal op zondag eind van de ochtend weer open zijn. Laten we er met elkaar een mooi feest van maken.’

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant