Mark de Bie van SSS in actie

SSS wint in de laatste minuut van OVV

Algemeen 161 keer gelezen

Klaaswaal - De 2e bekerwedstrijd is thuis tegen OVV. Sommige SSS spelers en supporters denken terug aan 30 oktober 2018 toen er voor de Palace Casino cup uit tegen OVV werd gespeeld..dat resulteerde in een oorwassing van 6-0…

Al binnen 1 minuut i noteren we de 1e kans voor SSS als een vlammend schot van Edison Warner maar net weggebokst kan worden door de OVV keeper. Niet veel later is daar een kans voor Mark de Bie maar de keeper gooit zich voor de voeten van Mark. Na ruim een half uur een corner voor SSS maar daaruit volgt een messcherpe counter van OVV..0-1 geheel tegen de verhoudingen in. Maar SSS herstelt de schade snel als een hoekschop van Edison Warner bij de eerste paal binnengekopt wordt door Roy van Raam: 1-1. Deze stand blijft op het bord staan tot de rust.

De 2e helft schiet SSS uit de startblokken en in de 47e minuut is het Dennis den Haan die de 22 binnenschiet. Echter is het nu OVV dat binnen 10 minuten de schade hersteld als er slordig balverlies wordt geleden door SSS en weer een snelle counter en de 2-2 staat op het bord. Er zijn nog wat kleine kansen voor SSS en wat grotere kansen voor OVV maar in de 90e minuut dribbelt Edison Warner het strafschopgebied binnen en wordt onderuit gehaald. De scheidsrechter twijfelt niet en legt de bal op de stip. Een karweitje voor Dennis den Haan, hij faalt niet, eindstand 3-2.

Zaterdag de laatste poulewedstrijd uit tegen FC Skilzz en die zal gewonnen moeten worden om door te gaan naar de 2e bekerronde.

Opstelling SSS: Cas Abbas, Jasper van de Velde (Max van der Sluis), Stefan Bervoets (Tobi Fasanya), Roy van Raam, Edison Warner, Feni Bileti, Frank van der Linden, Ernesto Figueira Comojo, Tim van Zetten (Stan de Bruin), Dennis den Haan en Mark de Bie.