Afbeelding
KoopLokaal

Verse kwaliteitsaardappels en -uien rechtstreeks van het land

Algemeen 2.041 keer gelezen

Hoeksche Waard - “Wij leveren direct van land naar klant.” Dat vertelt Maarten van Boven over zijn onderneming. Samen met zijn vrouw Petrine runt hij een webshop waar verse aardappelen en uien besteld kunnen worden. “Wij leveren topkwaliteit aardappels, een goede service en dat voor een betaalbare prijs.”

Maarten is al ruim 10 jaar actief in de akkerbouw, waarbij hij zich inzet voor de teelt en de opslag van aardappelen en uien. “Mijn hart ligt bij deze producten.” Het idee voor de webshop https://www.verseaardappelsaanhuis.nl/ ontstond toen hij zag dat aardappels er vaak lang over doen voordat ze bij de klant liggen.

Aardappels hebben al het nodige meegemaakt, voor ze bij de klant op het bord liggen, vertelt Maarten. “Ze rollen van een band, worden vervoerd in een vrachtwagen en liggen vaak in supermarkten onder hoge temperaturen, waardoor ze gaan kiemen. “Met onze webshop willen wij kiezen voor een directere lijn, de aardappelen komen direct uit de schuur van de boer.”

Op de webshop van Maarten en Petrine zijn verschillende soorten aardappels te vinden. Vastkokend, kruimig, zoete aardappels en roseval aardappelen. Ook biedt hij ongewassen en gewassen frietbonken aan. Qua uien zijn er gele en rode uien te verkrijgen. “Alle producten zijn vers en van Hoeksche Waardse bodem”, vertelt Maarten. “De aardappelen zijn heel snel bij de consument, waarbij de kwaliteit gegarandeerd is.”

De aardappels en uien zijn te bestellen via de webshop of als dat niet kan is telefonisch ook mogelijk. Doordeweeks van 10:00-20:00 en op zaterdag van 08:00-13:00 uur. 

Maarten bezorgt de aardappels en uien gratis aan huis. Eens in de twee weken op vrijdag en zaterdag bezorgt Maarten in de Hoeksche Waard. Ook klanten in het zakelijke segment kunnen terecht bij Maarten en Petrine. “Wij leveren onder meer aan verzorgingshuizen en horecagelegenheden.” Het motiveert Maarten en Petrine om de klant blij te maken met topkwaliteit aardappelen. “Daarbij gaat het om betaalbare en eerlijke producten, waarbij zowel de teler als de klant een eerlijke prijs hebben.”

Bedrijf: https://www.verseaardappelsaanhuis.nl/over-ons

Telefoonnummer: 0622937263
Contactpersoon: Maarten van Boven

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant