Afbeelding

Sponsorwandeltocht met je hond op zaterdag 3 oktober

Algemeen 243 keer gelezen

Piershil - Op zondag 3 oktober organiseert dierenopvangcentrum De Dierenstee een sponsorwandeltocht voor honden en hun baasjes rondom het Piershilse bos. 

De wandeling is ongeveer 4,5 kilometer lang en start en eindigt bij de Piershilsche IJsclub, Kade 26 in Piershil. De route gaat via openbare wegen en fietspaden, het is dus daarom verplicht om de honden tijdens de wandeltocht aan te lijnen. 

Tijdens de route komen de deelnemers leuke activiteiten tegen voor zowel de honden als hun begeleiders, het belooft een leuke en bijzondere wandeling te worden. 

Gedurende de dag wordt met tijdsblokken gewerkt, zodat iedereen voldoende tijd heeft om deel te nemen aan de activiteiten en er voor alle deelnemers voldoende parkeerplaatsen beschikbaar zijn. 

De starttijd voor de wandeling ligt tussen 09.00 uur en 15.00 uur. 

Voor 10 euro per hond kan men deelnemen aan de wandeltocht. De opbrengst van deze bijzondere dag komt volledig ten goede aan het dierenopvangcentrum.

Wie mee wil lopen kan zich aanmelden door een email te sturen naar willem@vriendenvandedierenstee.nl. Vervolgens ontvangt men een formulier waarop een voorkeur voor een starttijd kan worden aangegeven en ontvangt men informatie over het voldoen van het inschrijfgeld.

 Aanmelden voor de sponsorwandeltocht kan tot 27 september. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant