Het pand van De Overbrugging aan de Margrietstraat in Oud-Beijerland.
Het pand van De Overbrugging aan de Margrietstraat in Oud-Beijerland.

Stay Clean avonden weer van start

Algemeen 487 keer gelezen

Oud-Beijerland – Op maandag 4 oktober start Stichting De Overbrugging aan de Margrietstraat (voormalige Thomaskerk) weer met de wekelijkse Stay Clean avonden. Deze gespreksavonden zijn bedoeld voor iedereen die te maken heeft, of heeft gehad, met enige vorm van verslaving en hierover wil praten. 

De organisatoren, Korstiaan en Yvonne Hoogvliet, willen (ex-)verslaafden bij elkaar brengen om elkaar tot steun te kunnen zijn en elkaar aan te moedigen om door te gaan en clean te blijven of te worden. Deelnemers worden gestimuleerd te streven naar een nieuw en actief leven binnen de samenleving.

De avonden vinden elke maandagavond plaats in de locatie van Stichting De Overbrugging aan de Margrietstraat 2 in Oud-Beijerland. Ze beginnen om 19.15 uur en duren tot ongeveer 20.45 uur. Aanmelden van tevoren is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. 

Stichting De Overbrugging werkt vanuit een christelijke levensovertuiging, maar maakt bij de hulpverlening geen enkel onderscheid in afkomst of religie. Iedereen is van harte welkom!

Vragen of meer weten? Neem dan contact op met Arie van Pelt, telefoonnummer 06 22 97 25 55.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant