Charlotte van Hemert-de Bock.
Charlotte van Hemert-de Bock.

Expositie van Charlotte van Hemert in bieb Nieuw-Beijerland

Algemeen 375 keer gelezen

Nieuw-Beijerland - In de Openbare Bibliotheek Nieuw-Beijerland wordt sinds zaterdag 18 september werk van mevrouw Charlotte van Hemert-de Bock uit Numansdorp tentoongesteld. 

Charlotte van Hemert heeft sinds haar vroegste jeugd, die zij in Breda heeft doorgebracht, belangstelling voor tekenen en schilderen. Zij heeft diverse cursussen gevolgd om zich verder te ontwikkelen. Na haar pensionering heeft zij zich volledig gericht op het schilderen. Aan de muren van de bibliotheek kunt u verschillende werken van haar bekijken. 

Charlotte schildert en tekent graag portretten, zij vindt het heerlijk om gezichten te bestuderen en te ontrafelen om zo tot een mooi portret te komen. Deze portretten zijn ook te zien op de tentoonstelling, die nog tot 1 januari te zien is.

De bibliotheek kunt u vinden in de Achterstraat 24 in Nieuw-Beijerland. De tentoonstelling is te bekijken tijdens de openingsuren van de bibliotheek, op dinsdagmiddag van 15.30 -17.00 uur, op woensdag van 10.30 -12.00 uur en van 18.30- 20.00 uur en vrijdagavond van 18.30-20.00 uur. U bent van harte welkom!

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant