Pand Wijntje in Oud-Beijerland.
Pand Wijntje in Oud-Beijerland.
KoopLokaal

De verzorging van witgoed van A tot Z

Algemeen 568 keer gelezen

Witgoedspecialist Wijntje is een begrip in de Hoeksche Waard. Vanuit ieder dorp weten mensen al jaren de weg te vinden naar de winkels in Oud-Beijerland en ’s-Gravendeel. Rick Wijntje, bedrijfsleider in ’s-Gravendeel vertelt: “Met een compleet aanbod verzorgen wij van A tot Z alles voor het huishouden. Wij helpen bij de aanschaf, de installatie en het onderhoud van de producten.”

Eind van dit jaar is het zestig jaar geleden dat de familie Wijntje een zaak opende in Oud-Beijerland. Eerst was dit in de verlichting en de elektra, maar eind jaren negentig is de overstap gemaakt naar witgoed. Daarbij valt te denken aan wassen, drogen, koelen en vriezen, tot aan kookplaten. Electrische apparaten voor de keuken en producten voor wassen en drogen haal je dus bij Wijntje.

Uniek is de service die Wijntje levert bij hun producten. Allereerst krijg je advies bij de aanschaf van een product, vervolgens komt een installateur het apparaat installeren en mocht iets stuk gaan, staan de monteurs van Wijntje klaar om het probleem snel en efficiënt op te lossen. Rick: “
‘’Bij ons hoeft de klant alleen de deur open te doen en te zorgen dat de monteur er goed bij kan, de rest doen wij.’’

Mocht je bijvoorbeeld nadenken om over te stappen van koken met gas naar koken met inductie, is Wijntje het aangewezen bedrijf om dit te realiseren. Vakbekwame installateurs komen dan langs om een inductieplaat te installeren. 

Of je nu de pas geopende winkel in Oud-Beijerland of de winkel in ’s-Gravendeel bezoekt, wat opvalt bij Wijntje is het complete aanbod aan producten. Koffiezetapparaten in allerlei soorten en maten en kwaliteiten, maar dit geldt ook voor bijvoorbeeld wasmachines. Er zijn de zogenaamde A-merken en de zogenaamde B-merken. Er is voor ieder wat wils, geeft Rick aan.

Ook voor accessoires zoals stofzuigerzakken ben je op het juiste adres bij Wijntje. Voor deze bijbehorende producten krijg je vanzelfsprekend het beste advies en de beste service op maat. 

Het team van Wijntje is een gedreven team. Zij werken ervoor om de mensen van meer gemak te voorzien, zo geeft Rick aan. Daarbij proberen zij altijd te luisteren naar de wensen en eisen van de klant, zodat zij gepast advies kunnen geven, maatwerk dus.

Jarenlang heeft Wijntje aan de West-Voorstraat in Oud-Beijerland een winkel gehad, maar recent zijn zij verhuisd naar een winkel aan de overkant aan de Oost-Voorstraat. Daar hebben zij nu een grotere en overzichtelijkere winkel, waar de producten ruim en ordelijk zijn opgezet.

Omdat Wijntje zowel een winkel in Oud-Beijerland als in ’s-Gravendeel heeft, is het gemakkelijk om de winkel te bereiken en heeft de winkel een complete dekking in de Hoeksche Waard. Zo een 75 procent tot 80 procent van de klanten komen dan ook uit deze regio. Trouwe klanten uit de Hoeksche Waard komen al jaren naar Wijntje voor hun aanschaf en onderhoud van elektrische producten.

Rick noemt het een mooie ervaring als een vaatwasser door het team van Wijntje vervangen wordt, zonder dat je ziet dat er een nieuwe vaatwasser is geïnstalleerd. Dan sluit de nieuwe vaatwasser helemaal aan bij de inrichting van de keuken.

Er werken gecertificeerde monteurs bij Wijntje die ervoor zorgen dat jouw apparaten het blijven doen. “Wij kunnen nagenoeg alles repareren”, geeft Rick aan. Daarbij proberen zij zo snel mogelijk ter plaatste te zijn. Binnen de garantie is het van belang dat de producten wel bij Wijntje zelf gekocht zijn, dit om problemen met andere partijen te voorkomen.

Wijntje verzorgt ook de servicebeurten aan uw koffiemachine. Normaal gesproken moet bijvoorbeeld een Jura koffiezetapparaat naar de fabriek voor een servicebeurt, maar Wijntje heeft monteurs in dienst om dit onderhoud in eigenbeheer uit te voeren. Rick: “Dat scheelt tijd en geld.”

Als een product bij Wijntje is aangeschaft, zit daar garantie op. Mocht er in deze periode iets kapot gaan, dan mag Wijntje zelf de reparatie verrichten. Vanwege deze korte lijntjes is jouw product dan snel hersteld.

Voor de toekomst willen Rick en het team van Wijntje gaan voor nog betere producten en de gaten opvullen die er nu zijn. Door hun complete aanbod op het gebied van witgoedproducten is Wijntje dé witgoedspecialist in de Hoeksche Waard.

Witgoedspecialist Wijntje

Smidsweg 4, 3295 BV ’s-Gravendeel

sgravendeel@wijntjewitgoed.nl

Tel. 0186 – 612802

www.wijntjewitgoed.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant