Afbeelding
KoopLokaal

‘Natuurlijk bij Ton’: buurtsuper met breed assortiment

Algemeen 817 keer gelezen

Heerlijke streekproducten, A-merken voor een consumentvriendelijke prijs, een slagerij met een breed en verrassend assortiment en een uitgebreide brood- en banketafdeling: buurtsuper ‘Natuurlijk bij Ton’ in Maasdam heeft het allemaal onder één dak.

De knusheid van een kleinschalige winkel, gecombineerd met een brede keuze voor de klant die om de hoek zijn of haar boodschappen wil doen. Het concept van ‘Natuurlijk bij Ton’, de buurtsuper in Maasdam die inmiddels ruim een jaar bestaat, slaat niet alleen aan in het dorp zelf maar trekt ook consumenten uit andere delen van de Hoeksche Waard. ,,De formule met een combinatie van producten van het eiland, bekende merken en een slagerij met een uitgebreid assortiment blijkt aan te slaan’’, stelt eigenaar Ton Slager vast. ,,Het mooie van dit concept is dat wij zelf beslissen zelf wat we onze klanten bieden. Daarbij hebben we de keuze gemaakt om ook veel streekproducten in het assortiment op te nemen: de Hoeksche Waardse aardappel ‘Menopper’ van de Strijense familie Kruythof, een uitgebreid aanbod van brood en banket van bakker Voordijk, een selectie noten uit de Hoeksche Waard. Daarmee laten we ook onze lokale binding zien.

Belangrijk is daarbij ook het sociale aspect’’, stipt Ton aan. ,,Sociaal contact en veel aandacht voor de klant is zo belangrijk. We hebben hier veel vrijwilligers die het leuk vinden om hun steentje bij te dragen door bijvoorbeeld de schappen aan te vullen. En als zij dan langslopen, zijn ze zo op hun winkel gesteld dat ze dingen die scheef staan of liggen meteen rechtleggen.’’ Onderdeel van het concept is de slagerij, die al 35 jaar bestaat in Maasdam. Die slagerij vestigde de afgelopen weken de aandacht op zich met de Bacardi Lemon-burger, geïnspireerd op de zomerhit ‘Ik ga zwemmen” (in Bacardi Lemon)’ van Mart Hoogkamer. ,,De medewerkers verrassen de klanten graag met iets bijzonders, dat is goed gelukt’’, lacht Ton.

Slagerij Ton Slager

Kilstraat 31
3299 XA Maasdam

078-6760991

06-53801772

info@vleesboerderijtonslager.nl

https://vleesboerderijtonslager.nl/onze-winkel/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant