Dennis en Mariëlle Vingerling: ":Koken met verse ingrediënten van lokale producenten vinden wij heel belangrijk.”
Dennis en Mariëlle Vingerling: ":Koken met verse ingrediënten van lokale producenten vinden wij heel belangrijk.”
KoopLokaal

De Eendrachtshoeve, om heerlijk en sfeervol te dineren

Algemeen 788 keer gelezen

Restaurant en Partycentrum De Eendrachtshoeve in Zuid-Beijerland staat bekend om de vriendelijke en gastvrije ontvangst. Eigenaren Dennis en Mariëlle Vingerling vertellen enthousiast hoe zij hun bedrijf begonnen zijn en wat zij hun gasten te bieden hebben.

Familiebedrijf

Dennis heeft het bedrijf in 2000 overgenomen van zijn vader, toen het nog een partycentrum was. Na de verbouwing in 2018 is er een sfeervol restaurant bijgekomen. Dennis zwaait de scepter in de keuken, Mariëlle helpt daarbij en is gastvrouw.

“We zijn een echt familierestaurant. Er komen veel vaste gasten uit de buurt, die onze gerechten bijzonder waarderen. We werken met verse ingrediënten, die we zoveel mogelijk inkopen bij producenten in de Hoeksche Waard,” vertelt Mariëlle. “Elke woensdag kan je kiezen voor onbeperkt spareribs, op donderdag staat er sliptong op het menu en op vrijdag kan je een drie-gangen diner zelf kiezen van de kaart, voor de vaste prijs van dertig euro.”

Op de kaart staan traditionele gerechten en op de krijtborden aan de muur staan de tijdelijke gerechten, die vaak wat avontuurlijker zijn. In oktober wordt de menukaart weer gewijzigd met meer seizoensgerechten. Er komt dan ook een wildgerecht, voor de liefhebbers.

Naast het restaurant is er een aparte zaal, die bestemd is voor bruiloften en partijen. Hier kunnen tot driehonderd gasten terecht.

Het restaurant is het hele jaar geopend van woensdag tot en met zondag, vanaf half vijf en telt veertig couverts. Een aanwinst voor de Hoeksche Waard!

Partycentrum en Restaurant Eendrachtshoeve

Tuinweg 3

3284 XR Zuid-Beijerland

info@eendrachtshoeve.nl

https://www.eendrachtshoeve.nl/

Dennis Vingerling

tel. 186 661 368

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant