Afbeelding
KoopLokaal

Ondersteuning en genezing door een klassieke homeopaat

Algemeen 880 keer gelezen

Homeopaten Ank Wichers en Marjan van Rookhuizen zetten zich in voor een verbetering van de kwaliteit van leven voor de patiënten die bij hen komen. “Wij hopen dat mensen vertrouwen krijgen in het genezend vermogen van hun lichaam en dat zij gaan luisteren naar hun lichaam zodat zij gezondere en bewustere keuzes zullen maken.”

Zowel Ank als Marjan zijn gevestigd aan het Rembrandtplein in Oud-Beijerland. Beiden hebben ook een achtergrond in de zorg. Dit is uniek omdat zij zo de zorgwereld kennen. Min of meer zijn zij uitgekomen bij homeopathie door goede ervaringen en levenservaring. Belangrijk voor hen is: “Wat kan je doen om mensen op een gezonde en natuurlijke manier van soms al bestaande klachten af te helpen?”

Het antwoord op deze vraag ligt voor Ank en Marjan in de klassieke homeopathie. De grondlegger van deze geneeswijze is de arts Samuel Hahnemann. Het is een holistische geneeswijze waarbij er van uit wordt gegaan dat een stof die bepaalde lichamelijke verschijnselen kan opwekken, deze ook kan genezen.

Een eerste consult bij Ank en Marjan duurt anderhalf uur. Dan wordt er gekeken naar het grote totaalbeeld zoals de levensgeschiedenis en schrijven zij een natuurlijk geneesmiddel voor. Een vervolgconsult is dan vijf/zes weken daarna. Het draait om maatwerk.

Zowel Ank als Marjan benadrukken het belang van een vertrouwensrelatie met de patiënt. “Het gaat erom dat het blijvend goed gaat.” Ze willen geen valse hoop geven, maar hopen dat patiënten met klachten in een vroeg stadium bij hen komen. “Iedereen is welkom in de praktijk!”

Homeopathie Ank Wichers 

Rembrandtplein 1
3262 HW Oud-Beijerland                

Tel. 06-57 66 28 65                                         

contact@ankhomeopathie.nl of ank.wichers@gmail.com                         

www.homeopaatvooru.nl (Marjan)

www.ankhomeopathie.nl (Ank)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant