Afbeelding
KoopLokaal

Naar een betere versie van jezelf

Algemeen 683 keer gelezen

Bij Coach Sizz in Oud-Beijerland zet voedingscoach Irma Nijsen zich in om mensen te helpen om gewicht te verliezen en om daarna op gewicht te blijven. Mijn motto is om samen op weg te gaan naar jouw doel. Leef slim, eet slim, blijf slim.

Irma was aanvankelijk kapster, maar met een afslankprogramma van Coach Sizz behaalde zij goede resultaten en werd enthousiast. “Ik vind omgang met mensen leuk en ik vond Coach Nutrition een erg goed product.”

Irma biedt ondersteuning en één op ‘één begeleiding aan mensen die bij haar komen en willen afvallen. De intake en de ondersteuning is gratis, voor de producten van Coach Nutrition betaal je. De producten zijn bedoeld als maaltijdvervangers. “Je krijgt alle voedingsstoffen binnen wat je nodig hebt.”

Er zijn verschillende lifestyle schema’s aangepast op wat voor jou werkt. Het programma levert goede resultaten zo bleek uit een documentaire van RTL Z. Sommige mensen kwamen van diabetes type 2 af. 

Irma benadrukt dat na het afvallen het metabolisme minimaal een half jaar nodig heeft om te wennen aan de nieuwe situatie en dat het van belang is om in die periode vol te houden. “No pain, no gain.” 

Bij Irma zijn er ook nog diensten als cryolipolyse – vetverwijdering van vet zonder operatie – en magic white – het bleken van tanden. Andere producten die bij Irma verkrijgbaar zijn: CallowFit, Fatburners, Tastea en Sportshakes met veel eiwitten. 

Als je nieuwsgierig bent geworden: 28 oktober is er een inloopmiddag vanaf 15.00 uur bij Coach Sizz. 

Coach Sizz - Irma Nijsen

Edisonstraat 12

3261 LD Oud-Beijerland

Tel. 06 – 42262058

irma@coachsizz.nl

www.coachsizz.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant