Afbeelding

Apollo heren 1 schrijven historie

Algemeen 904 keer gelezen

Numansdorp - De heren volleyballers van Apollo speelden afgelopen zaterdag 9 oktober tegen Intermezzo- Forza 1 thuis in de sporthal Cromstrijen.

Het was weer leuke en gezellige thuisdag met een volle tribune. De heren speelden gelijk met het CMV 6 en Meiden C1 team.

De Numansdorpse formatie begon met Noah de Jong, Aren Kanter, Jim van der Voorden, Kay Bouman, Paul Hoogendoorn, Micha de Jong en Kevin Fortuin.

De mannen begonnen zeer scherp en zetten gelijk de druk hoog. Hierdoor kwam de selectie gelijk op een voorsprong. Deze set werd met 25-15 gewonnen! In de tweede werd de sfeer door de bank verhoogt door het gezang en dit werkte zeer positief!! En ook de tweede set werd gewonnen met ruime cijfers 25-13.

In de derde set kwamen Mark Hollaar en Quincent Maliepaard tussen de lijnen en gingen de Apollo-ers met dezelfde spirit verder en wonnen ook deze set met 25-19. Hiermee was de overwinning een feit!! De thuisploeg was gebrand om de volle winst te pakken en namen in de vierde set een voorsprong, maar doordat Apollo even niet tot scoren kwam Intermezzo-Forza even dichterbij. De heren herpakte zich en wonnen ook de vierde set met 25-18.

Door de 4-0 overwinning schrijft Apollo een historie om zo de eerste thuiswedstrijd in de promotieklasse te winnen!!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant