(foto: Jan de Zeeuw)
(foto: Jan de Zeeuw)

Receptie V.V. ’s-Gravendeel 100 jaar

Algemeen 399 keer gelezen

’s-Gravendeel - Vrijdag 8 oktober kon eindelijk het eerste echte jubileumevent bij V.V. ’s-Gravendeel gehouden worden in de vorm van een receptie voor genodigden.

Mels de Kievit heette als spreker alle genodigden van harte welkom, waaronder B&W van de gemeente Hoeksche Waard, KNVB, oud-bestuursleden van de Sportstichting ’s-Gravendeel, ’s-Gravendeelse sportverenigingen, Hoeksche Waardse voetbalclubs, ereleden, leden van verdienste, Bas Tak als oudste lid van de club in leeftijd en SSW uit Dordrecht (deze club is van grote waarde geweest in de oorlogsjaren voor de club).

Na het welkomstwoord door voorzitter Eric Hoekman, kreeg burgemeester Bram van Hemmen het woord. Na zijn lovende woorden over de club werd aan de voorzitter de Koninklijke erepenning uitgereikt namens de koning. Deze penning ontvang je als je minimaal 50 jaar, of veelvouden van 25, bestaat en als je aan de nodige voorwaarden voldoet als club.

Ook afgevaardigde van de KNVB, Ed Goverde, kwam naast mooie woorden niet met lege handen. Een mooi glazen ornament nam hij mee en een nieuwe KNVB vlag met daarop het jubileum vermeld.

Ook Paul Boogaard, wethouder Sport, Kees Hoogerwaard van SSW en Harrie Willemstijn namens de Jubileumcommissie kwamen aan het woord.

v.v. ‘s-Gravendeel dankt alle genodigden die de moeite hebben genomen naar de receptie te komen om dit jubileum met hen mee te vieren. Een woordvoerder noemt het ‘spijtig om te zien dat van de Hoeksche Waardse voetbalclubs alleen SSS de moeite had genomen te komen. Van de ’s-Gravendeelse sportclubs hadden gelukkig meerderen gehoor gegeven aan de uitnodiging!’

Een volgende jubileumevent zal normaal gesproken 26 november plaatsvinden in de vorm van een reünie. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant