Afbeelding
KoopLokaal

Renata Coaching: individuele aandacht

Algemeen 251 keer gelezen

Bij Renata Coaching in Oud-Beijerland coacht Renata van Sabben-Kruithof mensen op het gebied van stress en burn-out, maar ook bij het verwerken van rouw en verlies. “Ik kies voor een individuele benadering waarbij mensen leren om beter om te gaan met stress en/of hun verlies leren verweven in hun leven.”

Jarenlang was Renata werkzaam in de arbeidsbemiddeling en kwam zo terecht bij thema’s als stress en burn-out en rouw en verlies. Ze werd gecertificeerd coach en startte vorig jaar haar eigen praktijk.

Een groot verlies heeft grote impact op je leven en roept vragen op over jezelf en over de toekomst. Ieder verwerkt rouw en verlies op zijn eigen manier. Het “een plek geven” vindt Renata een verkeerde benadering van rouw en verlies. Door haar professionele en betrokken manier probeert zij het verlies en de emoties te verweven in het leven.

Bij stress- en burn-outklachten kijkt Renata eerst naar de oorzaak en het gevolg van deze klachten. Samen met haar wordt in coaching sessies gezocht naar het terug vinden van de juiste balans.

Renata kiest altijd voor de behandeling die bij jou past, waardoor je om leert gaan met je klachten en/of het verlies in je leven. Wandel coaching kan hiervan een onderdeel zijn.
Er is geen vast behandelschema. (Jong)volwassenen zijn welkom in de praktijk, waarbij één op één begeleiding centraal staat.

Renata Coaching

Renata van Sabben-Kruithof

Kievit 45

3263 BD Oud-Beijerland

tel. 06 215 333 43

info@renatacoaching.nl

www.renatacoaching.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant