sdr
sdr

Neurographic Art en vilten

Algemeen 1.002 keer gelezen

Oud-Beijerland - Op woensdagmiddag 20 oktober starten de lessen Neurographic Art, een bijzondere vorm van helend tekenen waaraan iedereen deel kan nemen. De lessen zijn 1x per 14 dagen op woensdagmiddag van 14-16.30 uur ( 3-11 en 17-11)

‘De opbouw bestaat uit lijnen en cirkels’, zegt Connie Toet. ‘Door de hoeken af te ronden raakt alles met elkaar verbonden. Er ontstaan gehelen zoals ons zenuwstelsel is opgebouwd, gehelen die je ook terugvindt in het heelal. De Russische psycholoog Pavel Piskarev heeft deze manier van tekenen in 2014 naar buiten gebracht. 

Tegenwoordig worden steeds meer kruispunten vervangen door rotondes; een mooi beeld voor de stroming die het afronden van hoeken op gang brengt ! Zo binnen zo buiten..

In de 1e les maken we een start met het tekenen van Neurographic Art. In de volgende 2 lessen bouwen we daarop verder en reik ik je meer mogelijkheden aan zoals tekenen op een met ecoline geschilderde achtergrond en een levensboom tekenen.’

Jouw bijdrage á € 25,- is incl. materialen, koffie, thee en iets lekkers ( losse les) Locatie: Lokaal 8, Koninginneweg126, Oud-Beijerland

Als je voor 3 lessen intekent is je bijdrage € 70,- Aanmelden en info: info@connietoet.nl, www.connietoet.nl of 0633669363

Vogeltje of uiltje maken met de viltnaald

Wat is je favoriete vogeltje? Een koolmees, roodborstje, een puttertje? Of vindt je uilen heel bijzonder?

In 2 woensdagmiddagen maak je een vogeltje of een uil met een viltnaald. Ervaring is niet nodig; je wordt stap voor stap begeleidt.

Data: 27-10 en 10-11 van 14 -17 uur. Locatie: Lokaal 8, Koninginneweg 126, Oud-Beijerland

De kosten voor 2 lessen zijn € 60,- incl. materialen, koffie, thee en iets lekkers. Info en aanmelden: info@connietoet.nl, www.connietoet.nl of 063366936

Creatief op adem komen

Op zondagmiddag 17 oktober en 21 november ben je van harte welkom om creatief op adem te komen.

Je kunt tekenen, naaldvilten, natvilten, een collage maken en schilderen om tot expressie te brengen wat er in je omgaat.

Wil je graag iets afmaken waar je thuis niet aan toekomt of verder werken aan een Neurographic Art- tekening dan ben je ook van harte welkom!

Samen creatief bezig zijn werkt stimulerend en inspirerend! Een kop thee erbij met wat lekkers, mooie muziek op de achtergrond, een goed gesprek; je voelt dat je weer tot jezelf komt.

Jouw bijdrage is € 15,- per middag incl. koffie en thee. Daarbij komen nog de kosten voor de materialen die je gebruikt.

Creatief op adem komen zal eens in de maand op zondagmiddag plaats vinden.( meestal de 3e zondag)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant