Afbeelding

Week van verwennerij voor Hoeksche mantelzorgers

Algemeen 146 keer gelezen

Hoeksche Waard - Op woensdag 10 november is het weer de Dag van de Mantelzorg. Een dag waarin mantelzorgers in het zonnetje worden gezet, omdat zij met hart en ziel zorgen voor hun dierbare(n). Ook gemeente Hoeksche Waard wil de inzet van mantelzorgers belonen. 

Namens de gemeente zal MEE Mantelzorg in samenwerking met een aantal organisaties, van 7 tot 12 november een verwenweek te organiseren. Mantelzorgers in de Hoeksche Waard worden dus niet alleen op de Dag van de Mantelzorg zelf verwend, maar kunnen een kleine week genieten van zowel online als fysieke activiteiten.

De organisaties MEE Mantelzorg, Zorgwaard, Alerimus, Heemzicht bieden mantelzorgers dit jaar een divers aanbod. Zo zijn er aan aantal Gezond Natuurwandelingen waar mantelzorgers bij aan kunnen aansluiten. Ook is er een online link naar een onewomanshow, een fantastisch cabaret door Conny van den Eijnden, die op elk moment bekeken kan worden. Verder is er een workshop bloemschikken, online Yoga én een online bingo voor jonge mantelzorgers. 

Naast verwennerij is er ook ruimte voor kennisdeling en dialoog. Tineke van Sleen verzorgt een interactieve online sessie rondom dementie. Voor een volledig overzicht van alle activiteiten en informatie over aanmelden, ga naar www.meemantelzorg.nl/aanmeldingen-hoeksche-waard 

Inschrijven bij MEE Mantelzorg
Mantelzorgers die ingeschreven staan bij MEE Mantelzorg ontvangen automatisch een bericht over de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers die (nog) niet zijn ingeschreven bij MEE Mantelzorg kunnen telefonisch contact opnemen met het Servicebureau van MEE via (0181) 33 35 07 of per e-mail, servicebureau@meeplus.nl. 

Ook voor informatie over de Blijk van Waardering voor mantelzorgers, de Hoeksche Cadeaubon, kan er contact opgenomen worden. Ingeschreven mantelzorgers ontvangen drie keer per jaar het mantelzorgmagazine en worden op de hoogte gehouden over mantelzorgondersteuning. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant