Afbeelding

Spelenderwijs sparen kun je leren bij RegioBank

Algemeen 526 keer gelezen

Oud-Beijerland - Tientallen kinderen hebben de afgelopen week deelgenomen aan de Kinderspaarweek van de RegioBank. De aanwezigheid van een enorm springkussen, een dukatenspel en een knutselhoek op het terrein van Kros Knipscheer & Vermeer (waar de RegioBank is gevestigd) in Oud-Beijerland waren voor veel kinderen aanleiding om spelen en - het kennismaken met - sparen op een leuke manier te combineren.

Kosten noch moeite waren gespaard om er een feestje van te maken. “Uiteraard hadden we moeite gedaan om iedereen op de hoogte te brengen van deze Kinderspaarweken”, vertelt Claire Jacobszoon. “Maar zo’n hoge opkomst hadden we nu ook weer niet verwacht. We hebben heel veel enthousiaste kinderen op bezoek gehad; zelfs een hele schoolklas uit Piershil.”

Handig 
Dat het springkussen bijna voortdurend bezet was, wekte geen verbazing. Maar hoe handig veel kinderen zijn bleek wel in de speciaal daarvoor ingerichte knutselhoek. Esther Remers-Otto: “Goed sparen kun je leren maar als veel van deze kinderen nét zo handig met hun geld omgaan als dat ze kunnen knutselen, dan hebben wij er alle vertrouwen in dat zij bij de RegioBank precies op de goede plaats zijn,” zegt zij lachend. “Wij hadden dan ook niet voor niets een leuke verrassing voor alle kinderen die op hun Jongwijs rekening of op hun Zilvervloot rekening gespaard hebben.” 

Sparen kun je leren, stap voor stap, met kleine bedragen. Er is deze maand nog één keer de kans om hier meer over te horen – spelenderwijs. 

Dat kan op woensdag 27 oktober vanaf 13.30 tot 16.30 uur. Dan zijn alle kinderen weer welkom – mét hun (groot)ouders aan de Steenenstraat 20. Aanmelden kan telefonisch via 0186-616 333. Kros Knipscheer & Vermeer is zelfstandig adviseur van de RegioBank. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant