Afbeelding

Apollo pakt overwinning tegen koploper.

Algemeen 284 keer gelezen

Numansdorp - Afgelopen vrijdag 15 oktober speelden de volleybalheren van Apollo tegen de koploper Sliedrecht sport.

Sliedrecht sport heeft dit seizoen twee teams in deze poule. In de eerste set ging het gelijk op en konden de heren van Apollo goed meekomen en namen soms zelfs de leiding. Tegen het eind van de set maakte Apollo te veel eigen fouten en nam de thuisploeg afstand. Sliedrecht won de set met met 25-23.

Trainer coach Lennard de Jong zag in de wedstrijd punten terug waar hard op is getraind. Onder andere de service druk en de aanvalspatronen werden goed uitgevoerd.

In de tweede set nam Apollo gelijk een voorsprong door hard te werken en won met 20-25.

De derde set was in het begin ook weer voor de mannen uit Numansdorp, maar Sliedrecht Sport kwam mooi terug en won met 25-21.

In de vierde set kwam Apollo na een voorsprong op achterstand, 23-17. Door een goede service en verdediging nam Apollo weer het initiatief en kwam terug tot 24-23. Het werd een spannende eindsprint en Apollo wist er een vijfde set uit te slepen door te winnen met 25-27.

Strijdlustig begon Apollo de vijfde set en kwam op 5-8 voorsprong.

Apollo gaf deze voorsprong toch weer uit handen en kwam met 13-8 achter en leek de wedstrijd verloren. Na de time out herpakte Apollo zich en gaf geen bal meer weg en won de set en daarmee ook de wedstrijd met 13-15.

Hiermee werd de eindstrijd 2-3 voor Apollo.

De trainer is heel trots op deze prestatie waar het team heeft laten zien dat opgeven geen optie is!!

Zaterdag 23 oktober spelen de heren een thuiswedstrijd om 17:15 uur in Sporthal Cromstrijen te Numansdorp.