Afbeelding

NAJAARSTOUR NAAR ALBLASSERWAARD!

Algemeen 404 keer gelezen

Hoeksche Waard - Na een gedwongen periode van lang thuis zitten, mogen we er eindelijk weer op uit! Speciaal voor de oudere doelgroep heeft Petra Broek van Mills&More een unieke dagtocht georganiseerd naar de Alblasserwaard. De eerste volledig verzorgde tour zal plaatsvinden op donderdag 18 november. 

“Ik heb deze tour georganiseerd om mensen uit hun isolement te halen. De oudere doelgroep heeft noodgedwongen zo lang thuis moeten zitten dat het wel weer eens tijd is voor een leuk uitstapje! De bedoeling is iedereen een onbezorgde en vrolijke dag te geven en hen met een grote lach weer naar huis te laten gaan!” zegt Petra Broek over de georganiseerde tour. 

Petra heeft gekozen voor de Alblasserwaard, omdat zij daar al jarenlang toeristen rondleidt, dus zij kent de omgeving op haar duimpje. De Alblasserwaard wordt gezien als het best bewaarde geheim van Zuid-Holland en daarom wil Petra dit graag met iedereen delen. 

Tijdens de tour zal Sanne Kort de Hollandse meezingers verzorgen en Petra vertelt leuke weetjes over de omgeving. Dit idee is voortgekomen uit de diverse muzikale optredens die Sanne tijdens de Corona periode bij verschillende zorglocaties heeft verzorgd. 

De tour ziet er als volgt uit:

  • 9 uur vertrek met luxe touringcar. 
  • Koffiestop met lekkernij!
  • Overdekt winkelen op een unieke, oudhollandse locatie in kerstsfeer. 
  • Uitgebreide lunch in een prachtig restaurant. 
  • Rondleiding, koeien aaien en kaas proeven op authentieke kaasboerderij. 
  • Rond 5 uur terug op locatie. 

De prijs voor deze volledig verzorgde dag is 60 euro. Het enige wat men hoeft te doen is zich aanmelden! Dat kan door middel van het sturen van een mail naar sanne@ngmarketing.nl of bellen naar 06-20167512. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant