Afbeelding
KoopLokaal

Transparant en gastvrij op weg naar gasvrij

Algemeen 752 keer gelezen

Numansdorp - Holland Warmte uit Numansdorp is dé nummer één in het leveren, monteren en onderhouden van cv-ketels en airconditioning installaties. Een familiebedrijf met korte lijnen en contracten zonder kleine lettertjes. Marianne van Triet: “Wij willen op een gastvrije en transparante manier klanten helpen op weg naar een stuk duurzaamheid.”

Holland Warmte is echt een familiebedrijf. Theo van Triet senior begon in 1965 met het bedrijf. Als eerste in Nederland introduceerde hij de warmtepomp. Daarna hebben zoon Theo en dochter Marianne het bedrijf overgenomen. Theo jr. verzorgt de buitendienst en techniek, terwijl Marianne de marketing en de binnendienst leidt. 

De kracht van Holland Warmte bestaat uit een enthousiast en hecht team. Het bedrijf werkt alleen met eigen mensen. Sommige werknemers zijn al meer dan 25 jaar bij het bedrijf. Belangrijk voor Holland Warmte is het hebben van alle certificeringen voor het installeren van cv-ketels, warmtepompen en airconditioningsinstallaties.

 “Holland Warmte staat voor service die 24/7 bereikbaar is, wij staan altijd voor u klaar Al onze service bussen zijn sub-magazijnen”, zegt Marianne. “Van alle cv-ketel merken, die wij plaatsen, liggen de veelvoorkomende vervangingsonderdelen in onze service bus. Wij zijn vertegenwoordigd in heel Zuid-Holland en Noord-Brabant. En onze servicemonteurs wonen verspreid over beide provincies, hierdoor kunnen wij adequaat optreden. Iedereen in het bedrijf weet waar ze mee bezig zijn.”

Holland Warmte levert gastvrije dienstverlening. “Morgen kunnen wij nog niet naar gasvrij, maar wij doen er alles aan om onze klanten te voorzien van een realistisch en eerlijk advies op maat waarmee ze hun gasverbruik kunnen reduceren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het installeren van een warmtepomp. Met de stijgende gasprijzen en de subsidie die je krijgt op de aanschaf van een warmtepomp, is het mogelijk aantrekkelijk om dit product aan te schaffen.”

Naast het installeren van cv-ketels en warmtepompen, kun je bij Holland Warmte ook terecht voor airconditioninginstallaties. Marianne: “Met de huidige veranderende weeromstandigheden is een airco aantrekkelijk om de slaapkamer en werkkamer te koelen en/of te verwarmen.”

Het is belangrijk om eens per twee jaar de cv-ketel schoon te maken, aldus Marianne. Goed onderhoud voorkomt namelijk rendementsverlies, onnodig uitval en draagt bij aan een veilige leefomgeving. Nog steeds worden er jaarlijks meldingen gemaakt van koolmonoxide vergiftiging als gevolg van geen of slecht uitgevoerd onderhoud. Met een onderhoudscontract van Holland Warmte bent u verzekerd dat uw cv ketel vakkundig wordt onderhouden door een erkend installateur. 

Binnenkort lanceert Holland Warmte de nieuwe unieke formule “Holland Warmte XL”. 

De duurzame gaslos formule waarmee je met een laag aanschaf bedrag een nieuwe cv ketel met of zonder warmtepomp aanschaft. Je wordt direct eigenaar. Een zeer aantrekkelijke manier om een stap te maken naar de reductie van uw gasverbruik en een duurzame woonomgeving zonder hoge investeringskosten. Met een minimaal aanvullende maandbedrag bent u volledig ontzorgd voor een betaalbare prijs! Houd onze website in gaten!

Uniek aan haar bedrijf vindt Marianne dat zij alleen met eigen mensen werkt. “Wij zijn een echt familiebedrijf en kunnen snel schakelen. Bij Holland Warmte ben je gegarandeerd van vakbekwaamheid, we zijn al 55 jaar actief. Snelheid en transparantie zijn belangrijk, snelle service en een eerlijk contract”. Marianne: “Geen kleine letters! Wij gaan voor een duurzame relatie met iedere klant. Zo hebben wij klanten die al meer dan 42 jaar van onze warmte zonder zorgen gebruik maken. “

Marianne: “Er is genoeg werk aan de winkel.” Holland Warmte groeit en daarom is ons enthousiaste service team op zoek naar nieuwe collega’s. Cv-installatie monteurs, hulpmonteurs, service en onderhoud monteurs en gastvrije verkopers die als team onze klanten voorzien van comfortabel binnenklimaat. Want wees nou eerlijk, niks is zo vervelend om de dag te beginnen met een koude douche of dat een gezellige avond verstoord wordt door een kapotte cv-ketel. Ben jij die klantvriendelijke verkoper of monteur in het bezig van een rijbewijs B (E). Als je een diploma cv-installatie hebt is dat een pré. Heb je dat niet? Geen probleem, wij leren je het vak graag! Ben je geïnteresseerd mail dan je motivatie en cv naar werken@hollandwarmte.nl.

Met een vakbekwaam en enthousiast team verwelkomt Holland Warmte elke dag nieuwe klanten. Wij staan voor gastvrijheid, geen kleine lettertjes, snelle adequate oplossingen, 24/7 service dienst, een passend advies, samengevat warmte zonder zorgen. 

Ons enthousiaste team verwelkomt u graag als nieuwe klant van Holland Warmte, zodat ook u verzekerd bent van warmte zonder zorgen”.

Holland Warmte

Verwarming & Airconditioning

Jan van der Heydenstraat 1

3281 NE Numansdorp

tet. 088-1180800

mail: info@hollandwarmte.nl

www.hollandwarmte.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant