Het Roparunteam Hoeksche Waardrunners hoopt weer op een heleboel kerstpost. (foto: pr)
Het Roparunteam Hoeksche Waardrunners hoopt weer op een heleboel kerstpost. (foto: pr)

Kerstkaarten versturen, juist nu !!

Algemeen 2.131 keer gelezen

Hoeksche Waard - In deze, voor velen moeilijke tijd is er extra reden om veel mensen een kerstboodschap te sturen per post. Dit betekent voor de ontvangers een tastbare link met hun omgeving die ze langere tijd kunnen koesteren.

Per slot kan je op een zeer persoonlijke manier aandacht besteden aan de mensen in je sociale omgeving en aan mensen voor wie de omgeving beperkt is.

Voor de bestemmingen in de Hoeksche Waard kan je bovendien deze kerstpost een extra dimensie geven: namelijk je laat deze post bezorgen door de Hoeksche Waardrunners!
Dit betekent dat je veel goedkoper uit bent, namelijk geen postzegel maar slechts 50 cent erbij inleveren en dit geld gaat geheel naar de Roparun.

Oftewel wordt besteed aan palliatieve zorg aan kankerpatiënten. 

Het Roparunteam Hoeksche Waardrunners organiseert, met de inzet van meer dan tweehonderd vrijwilligers, deze kerstpostactie. 

Hoe werkt dit ?

In ieder geval vanaf 1 december (in veel gevallen al vanaf zaterdag 28 november) kan je op 50 inleveradressen in de Hoeksche Waard je kerstboodschappen en het geld inleveren in de daarvoor geplaatste tonnen bij instellingen en winkels.

De adressen zijn opgenomen in PLUS advertentie van de woensdag editie van het Kompas, of op de website van de Hoeksche Waardrunners (hwrunners.nl).
Tot en met vrijdag 17 december 17.00 uur kan deze post worden ingeleverd.

De post wordt bezorgd vanaf 10 december en voor de kerstdagen is alles op het juiste adres IN DE HOEKSCHE WAARD aangekomen. (geen bezorging op zondag). Met dank aan bijna 250 vrijwilligers die dit enthousiast uitvoeren.

De Hoeksche Waardrunners rekenen op uw massale belangstelling om deze actie voor het 22ste jaar weer tot een succes te maken en bedanken voor uw bijdragen.
Het team wenst iedereen een mooie kerst en goed nieuw jaar waar we elkaar weer op een normale manier kunnen ontmoeten. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant