Afbeelding
KoopLokaal

Moerkerken & Van der Mark Makelaars: Groot door klein te blijven

Algemeen 420 keer gelezen

Moerkerken Van der Mark Makelaars B.V. heeft meer dan twintig jaar ervaring in de regio Hoeksche Waard. Van het begin tot het eind zijn zij betrokken bij de aankoop of verkoop van een woning of bedrijfspand. Persoonlijke aandacht staat daarbij op nummer één.

In 2019 besloten Marjolijn Moerkerken en Martin van der Mark de krachten te bundelen door een eigen makelaarskantoor op te richten. Daarmee putten ze gezamenlijk uit twintig jaar ervaring onder meer in de Hoeksche Waard & Barendrecht. Martin van der Mark: “Wij zijn zeer bekend in de Hoeksche Waard,”

Het makelaarskantoor is hét adres voor de aankoop of verkoop van een (nieuwe) woning. Daarnaast is het bedrijf ook erkend NWWI-taxateur waardoor zij de professionele partner zijn om je huis te laten taxeren. Naast woningmakelaardij ben je bij Moerkerken Van der Mark ook op het juist adres voor aankoop, verhuur of taxatie van een bedrijfsobject.

Het aan- of verkopen van een huis is een grote beslissing en daarom kiest Moerkerken Van der Mark bewust voor persoonlijke aandacht voor de klant. Dat betekent dat ze hun portefeuille inkaderen, zodat er specifieke aandacht en begeleiding gegeven kan worden aan elke klant. 

Daarnaast hecht het makelaarskantoor er grote waarde aan om betrokken te blijven bij het dossier van begin tot eind, wat duidelijkheid schept voor de klant. Martin: “Je weet continu waar je staat.” Moerkerken Van der Mark is continu bezig met efficiëntie, waardoor ze nog meer aandacht aan de klant kunnen geven.

Moerkerken Van der Mark Makelaars B.V.

Londen 22

2993 LA Barendrecht

 info@moerkerkenvandermark.nl

Tel.  0186 729 009

www.moerkerkenvandermark.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant