Afbeelding

Apollo thuisdag, laatste keer met publiek

Algemeen 66 keer gelezen

Numansdorp - Zaterdag 13 november werden er vier volleybalwedstrijden gespeeld in de Sporthal Cromstrijen. Meiden C1, Meiden B1, Vocon JB1 en Heren 1.

Vocon JB1 werden door de 4-0 overwinning kampioen!!

Heren 1 van Apollo trad aan met de volgende selectie; Noah de Jong, Melle Teijema, Mark Hollaar, Kay Bouman, Kevin Fortuin, Quincent Maliepaard, Micha de Jong en Paul Hoogendoorn.

De heren van Volley Zuid kwamen op bezoek en beide teams begonnen gedreven aan de wedstrijd. De eerste set ging lang gelijk op met mooie aanvallen van beide teams, maar Volley Zuid won net met 23-25.

De tweede set konden de heren van Apollo geen vuist maken en verloren met 17-25.

In de derde set namen de heren van Apollo het initiatief en door een hogere servicedruk sleepten ze deze set binnen met 25-21.

De vierde set was super spannend, het publiek had inmiddels plaatsgenomen in de kantine en konden achter glas de wedstrijd uitkijken.

Apollo kreeg op 24-23 en op 26-25 een setpunt, maar Volley Zuid won de set nipt met 26-28.

Hiermee werd de eindstand 1-3 en schrijft Apollo 1 punt bij de stand en heeft nu 15 punten uit 7 wedstrijden. Ze staan nu op een zesde plaats. De volgende wedstrijd is aankomende zaterdag 20/11 tegen Voleco in Ouderkerk aan de IJssel.

Uit de krant

Uit de krant