Afbeelding

2e plaats voor Thea en Sjaak Snel bij NK Bowls singles

Algemeen 370 keer gelezen

Oud-Beijerland - Zaterdag en zondag 13 en 14 november werden in Breda de NK Bowls singles dames en heren gespeeld. Deze wedstrijd werd georganiseerd door het NIOBB. Thea en Sjaak Snel van Bowlsclub Oud-Beijerland namen deel aan het toernooi.

Op zaterdag werden de voorrondes gespeeld. Aan het eind van de dag eindigde Thea Snel op de tweede plaats en bij de heren stond Sjaak Snel als eerste.

Door dit resultaat wisten zij zich te plaatsen voor de finaledag op zondag 14 november. Na een spannende strijd in de halve finales wisten beide leden van Bowls Oud-Beijerland zich te plaatsen voor de finale. In de finale moesten er 3 wedstrijden gespeeld worden van 2 sets bestaande uit 7 ends.

Thea Snel werd na een spannende wedstrijd tweede en bij Sjaak Snel was er zelfs een tie-brake voor nodig om de winnaar te bepalen. Jammer genoeg werd deze met 1 punt verschil verloren. Bij de dames is Saskia Schaft kampioen geworden en bij de heren is dit Henk Veenstra.

Al met al een hele mooie prestatie van de leden van Bowlsvereniging Oud-Beijerland. Zij kijken terug op een heel mooi bowlsweekend.