Afbeelding

Eindhoven AV VR 1 maatje te groot voor SSS VR 1

Algemeen 178 keer gelezen

Klaaswaal - Aan de zijde van SSS zijn er momenteel veel blessuregevallen, maar desondanks startte SSS Dames 1 zaterdag 20 november de wedstrijd prima.

Binnen 7 minuten kreeg SSS twee grote kansen. Helaas werden de kansen niet benut, mede door goed ingrijpen van de verdediging van FC Eindhoven. Na de aanvalsdrift van SSS nam Eindhoven het heft in handen in creëerde enkele kansen. In de 21ste minuut was het raak voor Eindhoven uit een vrije trap buiten net buiten de 16 meter. Deze werd feilloos binnen geschoten.

Eindhoven kreeg met deze voorsprong in handen steeds meer zelfvertrouwen en zette SSS de rest van de wedstrijd onder druk . De opbouw van SSS werd hierdoor telkens flink verstoord waardoor SSS hier en daar fouten ging maken welke direct door Eindhoven werden afgestraft. Een 0-4 ruststand was hierdoor het gevolg.

Een ruststand die niet veel hoop geeft voor de tweede helft, al begon SSS de tweede helft nog wel scherp, maar ook de kansen die in de tweede helft kwamen werden niet benut. Eindhoven was in de eindfase van hun aanvallen wel effectief en wist er in de tweede helft nog twee goals bij te maken. SSS VR 1 werd dan ook met 0-6 de kleedkamer in gestuurd. Een flinke maar verdiende nederlaag.

Zaterdag 27 november reist SSS VR1 af naar FC Rijnvogels in Katwijk. FC Rijnvogels bezet momenteel de 3e plaats in de zaterdag Topklasse A. SSS neemt de 11e stek in.