Afbeelding
KoopLokaal

3D-beeldje als aandenken zwangerschap? Print Je Wonder maakt het mogelijk

Algemeen 599 keer gelezen

Oud-Beijerland - Anne en Ilja van Print Je Wonder in Oud-Beijerland maken 3D-beeldjes van zwangere vrouwen. Ze willen daarmee vrouwen blij maken met een gepersonaliseerd product dat als aandenken een leven lang meegaat. Anne: “Elk lijf is mooi, dit beeldje is voor zwangere vrouwen die hun lichaam willen vieren.”

Het idee voor Print Je Wonder ontstond toen Anne na haar bevalling ergens een zwangerschapsbeeldje zag staan. “Ik was ziek van jaloezie en wilde dat ook.” Samen met Ilja besloot zij zwangerschapsbeeldjes aan te gaan bieden.

Na een jaar het scannen en printen uit te proberen, is het sinds april mogelijk om een zwangerschapsbeeldje te krijgen. Het scannen gebeurt veilig en vertrouwd, geeft Anne aan. Ook vaders kunnen een beeldje met de pasgeboren baby laten maken. 

Je kunt kiezen uit verschillende basishoudingen en materiaalsoorten (kunststof, hout of metaal). De beeldjes zijn 12-20 cm. groot. Een cadeaubon van Print Je Wonder behoort tot de mogelijkheden om bijvoorbeeld iemand tijdens de feestdagen te verwennen. Ook voor bedrijven is het geven van een cadeaubon een leuk en persoonlijk cadeau bij zwangerschapsverlof óf als kraamcadeau.

Een zwangerschapsbeeldje is tijdloos, geven Anne en Ilja aan. “Het is tastbaar en gericht op het vrouwelijk lichaam. Je bent het zelf, maar dan in miniatuur.”


Voor de toekomst hopen Anne en Ilja uit te breiden in locaties, materiaal en doelgroep. Dat willen ze doen door zwangere vrouwen blij te blijven maken met het zwangerschapsbeeldje, een emotioneel en gepersonaliseerd cadeau.

Print je Wonder

 Jan Tooropstraat 87 

 3262 TG Oud-Beijerland

Ingang van de studio via het pad aan de rechterkant garage, tuin in, 1e deur links.

info@printjewonder.nl

https://printjewonder.nl/

Anne en Ilja

Tel. 06-188 48 565

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant