Sandra Biesheuvel bij haar salon: "Ik doe dit werk al 35 jaar met veel plezier.”
Sandra Biesheuvel bij haar salon: "Ik doe dit werk al 35 jaar met veel plezier.”
KoopLokaal

Passie voor huidverzorging en -verbetering bij Salon Sandra

Algemeen 1.172 keer gelezen

Nieuw-Beijerland - Sandra Biesheuvel is een enthousiaste schoonheidsspecialiste met een werkervaring van 35 jaar. Zij heeft een salon aan huis in Nieuw-Beijerland. 

Haar klantenkring bestaat uit mensen van alle leeftijden. Jongeren kunnen er terecht voor acné behandelingen en oudere klanten komen voor huidverzorging, huidverbetering of een ontspannende gezichtsmassage.

Zij vertelt met enthousiasme over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering: “ Ik werk met de BDR methode (Beauty Defect Repair), waar ik hele goede resultaten mee behaal. De basis is een behandeling met fruitzuren, die de huid egaler en gladder maken. Daarna volgt een dermabrasie, om een laagje huidcellen te verwijderen. Als laatste wordt de huid gestimuleerd met micro-needles, om de aanmaak van collageen en daarmee de elasticiteit te stimuleren. Het mooie van deze behandeling is dat je gelijk resultaat ziet. Rimpels vervagen en de huid ziet er stralender uit.” Voor een zo optimaal mogelijk resultaat om rimpels te vervagen adviseert Sandra een kuur van vier tot zes keer. 

Ook littekens en pigmentvlekken kunnen met deze techniek worden verminderd. Het spreekwoord “wie schoon wil zijn moet pijn lijden” is hier absoluut niet van toepassing. De behandeling is volkomen pijnloos.

Dermabrasie wordt ook toegepast bij de behandeling van acné. Na de peeling wordt de huid gekalmeerd met een blauwe lamp, die zuurstof produceert en schadelijke bacteriën doodt. 

Sandra volgt elk jaar bijscholingen, zodat zij haar jarenlange ervaring kan combineren met de nieuwste technieken. 

Schoonheidssalon Sandra
Molenwerf 5
3264 TH Nieuw-Beijerland

Sandra Biesheuvel 0186-693204 | 06-47280191
info@sandraschoonheidssalon.com

www.sandraschoonheidssalon.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant