SSS deelde de punten met de bezoekers. (foto: pr)

SSS en FC IJsselmonde spelen in boeiend duel gelijk

Algemeen 198 keer gelezen

Klaaswaal - Als de maatregelen blijven zoals ze vrijdag 26 november 2021 zijn aangekondigd dan kan de thuiswedstrijd tegen FC IJsselmonde van zaterdag 27/11 weleens de laatste zijn geweest van het jaar 2021.

Op een spookachtig stil en druilerig SSS-complex wordt om 15.05 uur afgetrapt. Doordat op het laatste moment een vervangende scheidsrechter moest worden aangesteld, werd het geduld van de spelers op de proef gesteld. Na ruim een half uur vertraging dan toch de aftrap. SSS neemt direct na het beginsignaal het initiatief en dat resulteert al snel in de 1-0 door het 1e doelpunt dit seizoen van aanvoerder Frank van der Linden.

Na een minuut of twintig wordt het nog mooier voor SSS als Dennis den Haan een vrije trap binnenschiet: 2-0.

Daarna valt SSS ver terug, wat mede ook de verdienste is van FC IJsselmonde. SSS geeft FC IJsselmonde de kans om terug te komen en diep in de eerste helft is de stand door FC IJsselmonde weer gelijk getrokken: 2-2. SSS blijft wel op zoek naar een goal en nog voor het officiële signaal van rust is het Dennis den Haan die zijn tegenstander te snel af is en zo SSS op een 3-2 voorsprong zet.

De tweede helft is nog maar net begonnen of FC IJsselmonde heeft de 3-3 er al inliggen. Beide ploegen gaan vervolgens voor de volle winst waardoor er kansen ontstaan aan beide kanten. De grootste kans komt echter in de blessuretijd voor SSS maar de keeper van FC IJsselmonde weet de bal nog net tot hoekschop te verwerken.

Zo eindigt een boeiende wedstrijd, die tot de laatste seconde spannend bleef in een 3-3 eindstand. Een uitslag waar beide ploegen waarschijnlijk mee kunnen leven.

Opstelling SSS: Guus Tieleman, Geir Sizoo, Ernesto Figueira Comojo, Roy van Raam, Edison Warner (60e Jasper van de Velde), Frank van der Linden, Feni Bileti, Tim van Zetten (72e Nathan Zevenbergen), Tobi Fasanya, Mark de Bie (72e Niels Nederlof en Dennis den Haan.