Afbeelding

Sinterklaas op De Boomgaard

ma 29 nov 2021, 17:40 Algemeen 105 keer gelezen

Mijnsheerenland – Afgelopen vrijdag 26 november was voor de kinderen van basisschool De Boomgaard in Mijnsheerenland een bijzondere dag. Er zou belangrijk bezoek komen, namelijk Sinterklaas en de Pieten. In de ochtend stonden alle kinderen klaar op het schoolplein, maar waar bleef de Sint nu?

Alle kinderen stonden te wachten op de Sint. Uit volle borst zongen de kinderen verschillende liedjes en ook heeft iedereen de PietenMove gedanst. Na enige tijd kwam er een Piet in paniek aanrennen. Nadat de Piet op adem was gekomen vertelde ze dat er brand was in de pepernotenfabriek en dat de brandweer al onderweg was. 

Na enkele minuten kwamen er twee brandweerwagens met loeiende sirenes bij De Boomgaard aan. Na het blussen van de brand in de pepernotenfabiek had de brandweer van Mijnsheerenland besloten om de Sint en Pieten te helpen om toch nog op tijd aan te komen op school.

De kinderen waren ontzettend blij om de Sint te zien en hebben hem met elkaar toegezongen. Vervolgens zijn alle kinderen en de Sint naar binnen gegaan. De Sint is op bezoek geweest in alle klassen en de kinderen hebben toneelstukjes opgevoerd, liedjes gezongen en tekeningen gegeven.

Sinterklaas was erg onder de indruk van alle talentvolle kinderen op De Boomgaard. Tijdens het bezoek in de klas kregen de kinderen ook allemaal nog iets lekkers en een cadeautje. Al met al was het een leuke en gezellige dag.

Uit de krant