Afbeelding
KoopLokaal

Brillen Atelier: opticien op een unieke locatie

Algemeen 1.067 keer gelezen

‘s-Gravendeel - Het Brillen Atelier in ‘s-Gravendeel is gevestigd in het fraaie pand van Voorwinden in ‘s-Gravendeel. Als je hier binnenstapt begin je met een kop koffie in het Modecafé en vervolgens tref je op de eerste verdieping Brillen Atelier aan.

Schoonzussen Muriel en Margret Oosting kozen bewust voor de shop-in-shop locatie in Modemall Voorwinden. Muriel: ‘Naast mijn ervaring als gediplomeerd opticien en contactlensspecialist heb ik 10 jaar mogen werken als TOA in het Oogziekenhuis Rotterdam. Dit heeft gezorgd voor een schat aan oogheelkundige kennis die ik weer kan inzetten tijdens de oogmetingen. Wij zijn er écht voor de klanten. Het draait om hun wensen. En dat combineren we met onze deskundigheid en een persoonlijke benadering.’ 

Margret: ’Hier komt mode het beste tot zijn recht. Waar een traditionele optiekzaak de nadruk legt op een bril kijken wij verder dan alleen het gezicht. Ook je kledingkeuze bepaalt voor een deel wie je bent of wie je wil zijn. Een mooie bril is daar een verlengstuk van. Goede oogzorg staat voorop. Maar ook het modische aspect telt en wij weten hoe belangrijk een persoonlijk en eerlijk advies is.’

Kortom, Brillen Atelier is een fijne plek waar je graag komt. Hier vind je volop inspiratie. Je kunt bij Brillen Atelier terecht voor dames-, heren- en kinderbrillen, voor zonnebrillen én lenzen. Denk aan merken als Tom Ford en Ray-Ban maar ook aan zonnebrillen van Serengeti. En voor wie het nodig heeft: ook je IZIPIZI leesbril koop je bij Brillen Atelier. 

Muriel: ‘Wij zijn aangesloten bij branchevereniging NUVO en werken uiteraard samen met alle bekende zorgverzekeraars.’ Daarnaast steunt Brillen Atelier ook een goed doel: Justdiggit. Justdiggit maakt droog land weer groen door boeren in Afrika te inspireren en activeren om te vergroenen. Dit heeft een positieve impact op het klimaat, natuur en mensen. Van elke verkochte bril wordt 5 euro gedoneerd aan dit Nederlandse initiatief in Midden-Afrika.

Adres en overige gegevens:

Website: https://brillenatelier.com/

Tel: 078 630 5074

e-mail: info@brillenatelier.com

Adres: Smidsweg 7, ‘s-Gravendeel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant