Afbeelding

Vier vakantieworkshops bij De Peerdegaert

vr 14 jan 2022, 15:53 Algemeen 98 keer gelezen

Strijen – Tijdens de voorjaarsvakantie is het weer zover: Landgoed de Peerdegaerdt organiseert de leukste vakantieworkshops voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud. 

Van maandag 28 februari t/m donderdag 3 maart kunnen kinderen op het landgoed terecht voor een leuke dag tussen de dieren en planten. Van het leren begrijpen van paardentaal tot takken zoeken en een vuurtje bouwen: er zijn genoeg avonturen te beleven!

Met de vakantieworkshops stimuleert Landgoed de Peerdegaerdt kinderen om in contact te komen met de natuur en te ervaren hoe lekker het is om buiten te zijn.

Data & tijden

  • Workshop ‘Varkens Knuffelen’

Knuffel, borstel en masseer superlieve knuffelvarkens Ginger & Knor. Als je eenmaal begint wil je niet meer stoppen. En als dank krijg je een luid geknor!

Maandag 28 februari, 13:00 – 15:00 uur

  • Workshop ‘Paardentaal’

Gek op paarden? Kom dan helpen bij de verzorging en leer alles over paardentaal!

Dinsdag 1 maart, 14:00 – 16:00 uur

  • Workshop ‘Broodjes bakken en vuurtje stoken’

Ga op ontdekkingstocht over het landgoed en verzamel de beste takken voor een prachtig kampvuur om de lekkerste broodjes te bakken!

Woensdag 2 maart, 14:00 – 16:00 uur

  • Workshop ‘Boerderijdag’

Kom op ontdekkingstocht over het landgoed en ontmoet alle dieren. Leer alles over ze en help ze voeren, verzorgen en borstelen. Natuurlijk mag er ook geknuffeld worden!

Donderdag 3 maart, tijd nog onbekend

Prijs is vanaf €17,50 per deelname inclusief Peerdegaerdts sapje van eigen appels en peren & ontbijtkoek. Ga voor meer informatie & het bestellen van kaartjes naar www.peerdegaerdt.nl/vakantieworkshops.

Afbeelding

Uit de krant