Afbeelding

Buurtsoepie nieuw initiatief Stichting Present Hoeksche Waard

Algemeen 146 keer gelezen

Hoeksche Waard - Bij Stichting Present is men op zoek naar ontmoeting. Met het initiatief Buurtsoepie in de voortgaande pandemie wil de stichting wekelijks een lekker kopje soep aan de deur brengen bij mensen die dat waarderen. Het is een middel om tegemoet te komen aan de behoefte om de samenleving te verbinden.

“Vroeger kookte ik één keer in de week een lekkere pan soep. Maar sinds mijn man is overleden, doe ik dat eigenlijk niet meer. Voor jezelf soep maken, die moeite neem ik niet”, aldus mevrouw de Bruin. 

Herkent u dit? Of kent u iemand die alleen is, die niet zo van koken houdt? Hiervoor is Buurtsoepie in het leven geroepen: vrijwilligers van de Stichting Present Hoeksche Waard die een keer per week een grote pan soep koken voor een medebewoner uit de Hoeksche Waard. Vrijwilligers van diezelfde Stichting brengen de soep ook nog bij u thuis. 

Dit nieuwe initiatief gaat per 1 februari van start. Via website. www.presenthoekschewaard.nl kunt u zich aanmelden als ontvanger of als vrijwilliger.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant