Vlogger Gerrit 'Puttershoek' gaat verzamelaars en mensen met unieke verzamelingen een podium bieden op zijn YouTube kanaal.
Vlogger Gerrit 'Puttershoek' gaat verzamelaars en mensen met unieke verzamelingen een podium bieden op zijn YouTube kanaal.

Vlogger Gerrit ‘Puttershoek’ maakt serie over hobby’s en verzamelingen

Algemeen 2 keer gelezen

Puttershoek - Er is sinds kort een nieuwe, digitale mogelijkheid voor wie zijn of haar hobby of verzameling onder de aandacht van het publiek wil brengen. Een bekende Hoeksche Waardse vlogger, onder meer bekend ook van de Hoeksche Waardse 112 pagina op facebook, is namelijk kort geleden een serie over mensen met een bijzondere hobby of verzameling begonnen op zijn YouTube kanaal.

Overigens zijn ook mensen van Goeree-Overflakkee welkom om zich aan te meiden bij Gerrit. Dit kan uiteraard via zijn YouTube kanaal: ‘Vlogger Gerrit Puttershoek’. Inmiddels zijn de eerste items al verschenen op You Tube, want al snel hadden zich de eerste mensen aangemeld met een niet alledaagse hobby of een interessante verzameling. Het idee is ontstaan tijdens de ‘corona-periode’. 

Gerrit vertelt: ‘Veel mensen kennen mij onder meer van de 112 berichten. Dat blijf ik trouwens gewoon doen. Dit is echt een totaal andere hobby. Wat hobby’s betreft mogen trouwens zowel mensen met een binnen- als buitenhobby zich aanmelden, zoals b.v. scheepsspotters. Elke zaterdag om 20.00 uur willen we in principe een nieuwe vlog toevoegen aan mijn kanaal. De items nemen ongeveer een klein halfuur kijktijd in beslag. De eerste vlogs staan er al op en leverden gelukkig heel wat leuke reacties op.’

Gerrit is druk in de weer om zijn YouTube kanaal voor zowel volgers/kijkers als voor de mensen die meewerken aan deze serie zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Inmiddels heeft hij de grens van 1K (meer dan 1000 abonnees) al overschreden. Daar is hij uiteraard blij mee: ‘Het is een leuke mijlpaal. En mooie bijkomstigheid is dat bij dat aantal YouTube je kanaal gaat promoten. Het is spannend om te zien of het kanaal nu verder door kan groeien. En aanmeldingen zijn natuurlijk van harte welkom. Binnenkort ga ik langs bij iemand die met zgn. ‘special paint’ auto’s en trucks een uniek uiterlijk geeft. En kort geleden was ik bij iemand met een mooie klokkenverzameling. Om maar aan te geven hoe divers het kanaal en de serie gaan worden.’ Wie bij You Tube: ’Vlogger Gerrit Puttershoek’ in tikt komt direct uit bij zijn kanaal. Aanmelden kan tevens via e-mail: gerritbrusse1972@gmail.com.

Uit de krant

Uit de krant