De superjuffen Agnes, Rianne en Eva waren een beetje ontdaan door de bijzondere verrassing.
De superjuffen Agnes, Rianne en Eva waren een beetje ontdaan door de bijzondere verrassing. Privé

Bijzonder juffenfeest op de Weerklank in Westmaas

Algemeen 933 keer gelezen

Woensdag 22 juni was het dan eindelijk zover, het was tijd voor het Mees en Juffenfeest op de Weerklank in Westmaas. En wat de juffen van groep 1 – 2 niet wisten, is dat ze een grote verrassing te wachten stond. De kleuters van groep 2 hadden namelijk een wel heel speciaal cadeau voor het afsluiten van hun kleutertijd.

Westmaas - En wat voor kleutertijd, namelijk eentje die plaatsvond in de coronatijd. Kortom: het mag gerust een bijzondere tijd genoemd worden die de kleuters achter de rug hebben. En zo’n bijzondere tijd moet je natuurlijk op een bijzondere manier vastleggen. En dit hebben ze gedaan op de Weerklank.

Er is met de kinderen een boek gemaakt met daarin een voorleesverhaal en hun eigen tekeningen van hoe het nu allemaal de afgelopen twee jaar is gegaan tijdens hun kleutertijd. Het boek heet De Coronaklas, tja, hoe kan het ook anders…. En zo werd het verhaal van groep 1-2 voor altijd vastgelegd in een mooi boek wat altijd nog eens teruggelezen of voorgelezen kan worden.

De superjuffen Agnes, Rianne en Eva waren gewoon een beetje ontdaan door de bijzondere verrassing die de kleuters hadden. Missie geslaagd!

Uit de krant