Afbeelding
Voordeelkrant

De Leegruimer: Leegruimen van woningen tot in de puntjes verzorgd

Algemeen 1.929 keer gelezen

Strijen - De Leegruimer in Strijen is een jong bedrijf dat zich heeft toegelegd op het leegruimen van woningen. Eigenaar is John van Ballegooijen. De Leegruimer werkt flexibel, heeft een oplever garantie, helpt met een spoedontruiming en voert eventueel afval milieubewust af.

Daarnaast zorgt men ervoor dat inboedels zoveel mogelijk naar goede doelen gaan voor hergebruik. (Bijvoorbeeld via kringloopwinkels.) De Leegruimer is gespecialiseerd in vloerverwijdering. Men staat bij de aanvraag van een offerte garant voor snelle service: Binnen 24 uur heeft men die normaliter in huis. 

Het idee voor dit bedrijf heeft zijn ‘wortels’ in het werk dat John vroeger deed bij een kringloopwinkel. Hij vertelt over de achtergronden en start van De Leegruimer: ‘Na een persoonlijke zoektocht kwam ik in 2002 tot geloof. Via iemand van onze kerk kon ik aan de slag bij een kringloopwinkel. Het werk daar beviel prima en ik werd het gezicht van de zaak. Na verloop van tijd werd ik meer een bedrijfsleider. 

Toen ik merkte dat ik tegen een burn-out aan zat ben ik gestopt. Ik ben vervolgens voor hulp naar het UWV gestapt. Mede dankzij advies van mijn vrouw, die opmerkte met hoeveel plezier ik bij de kringloopwinkel het ophalen van spullen deed en steun van mijn geloof nam ik de beslissing om dit bedrijf te beginnen. 

Een dag later kreeg ik al een telefoontje voor een eerste opdracht. Ik heb in het begin hulp gehad van iemand van het UWV, die mij de fijne kneepjes leerde. Het is werk dat ik graag doe en je merkt dat vooral oudere mensen, die zelf zo’n klus niet kunnen klaren heel blij zijn als iemand het uit handen neemt. Het is verantwoordelijk werk, omdat er emotie bij komt en men herinneringen heeft aan veel spullen.’

Gegevens:

Ooievaarstraat 13

3291 XK, Strijen

Telefoon: 06 17606505

e-mail: info@deleegruimer.nl

https://www.deleegruimer.nl

Uit de krant

Uit de krant