Els Ouweneel geeft weer yogalessen binnenkort.
Els Ouweneel geeft weer yogalessen binnenkort.

Els Ouweneel begint weer met yogalessen in Westmaas

Algemeen 20 keer gelezen

Westmaas - Op woensdagochtend 7 september hervat Els Ouweneel haar traditionele yogalessen en de stoelyogalessen in De Munnik in Westmaas. De stoelyogalessen zijn van 11.45 uur-13.00 uur.

Deze lessen kenmerken zich doordat de cursisten les krijgen terwijl ze zitten in of steunen op een stoel, waarbij de aandacht zich o.a. concentreert op een juiste ademhaling. Fysieke ongemakken zijn geen belemmering voor dit type yogalessen. De kosten zijn 10.00 euro per les.

Ook op woensdag 7 september beginnen weer de traditionele 13 yogalessen in De Munnik. Els Ouweneel zal dan één ochtend en één avondles verzorgen. De ochtendles begint om 10.00 uur en eindigt om 11.30 uur. 

De avondles vangt aan om 19.30 uur en deze les is speciaal voor de oud-cursisten. Kosten 11.00 euro per les. De 13 yogalessen kunnen in totaal vooraf of op de eerste lesdag worden betaald.

Yoga is gericht op het loslaten van spanning in de nek, schouders, lage rug, heupen, liezen enz.. Yoga oefeningen zijn rustige bewegingsoefeningen waarbij het lichaam zo ontspannen mogelijk blijft en de adem rustig. Het strekken van het lichaam is bedoeld om de energiestroom door het lichaam te verhogen, hetgeen vooral de ruggengraat ten goede komt. Door ademhalingstechnieken, concentratie en visualisatie oefeningen wort gewerkt aan een goede balans en gezondheid. De lessen worden afgesloten met een ontspanningsoefening.

Voor opgave en informatie kunt u terecht bij Els Ouweneel, telefoon 078-6762198 of op de App 06-40139428.

Uit de krant

Uit de krant