Bianca Verbree (organisator Vestingdagen 2.0) en Lesley van de Zande (media-adviseur Groot Hellevoet Mediacentrum)
Bianca Verbree (organisator Vestingdagen 2.0) en Lesley van de Zande (media-adviseur Groot Hellevoet Mediacentrum) Foto: PR

Bezoek 19, 20 en 21 augustus Vestingdagen 2.0!

Algemeen 575 keer gelezen

Hellevoetsluis - Nog iets meer dan een week en dan is het zover: Vestingdagen 2.0 in Hellevoetsluis! Met vertrouwde elementen én verrassende nieuwe initiatieven. En voor elk wat wils; voor jong en oud. 

Drie dagen lang is er van alles te doen en te zien in de historische vesting van Hellevoetsluis. Je komt ogen en oren tekort! De Vestingdagen worden op vrijdag 19 augustus om 19 uur officieel geopend door burgemeester Junius en het evenement duurt tot en met zondag 21 augustus. 

Wil je kans maken op vrijkaartjes voor het Vestingdagenfestival op het Zuidfront? Wij mogen namelijk twee maal twee kaartjes voor vrijdag 19 augustus weggeven aan onze lezers! Dus zin in een te gek muziekfeest met Gerard Joling, Partyband Mag Het Wat Zachter, Alex en DJ Yorit? Mail dan naar verkoop@groothellevoetmediacentrum.nl

Benieuwd wat er allemaal te doen is? Lees dan onze Vestingdagen 2.0 special. Hierin vind je de plattegrond, het programma en leuke artikelen over het evenement!

Uit de krant