Afbeelding

Beweegwijzer voor overzicht sportaanbod

Algemeen 181 keer gelezen

Hoeksche Waard - Samen de Hoeksche Waard in beweging brengen. Een harttrimgroep in Oud-Beijerland, revalidatie gym in Numansdorp, PlusFit in Klaaswaal, Milon Training in Piershil en Easy Yoga in ‘s-Gravendeel. 

De Hoeksche Waard heeft veel begeleid sportaanbod en dit is vanaf nu overzichtelijk terug te vinden in de BeweegWijzer. Hoeksche Waard Actief en Welzijn Hoeksche Waard hebben in samenwerking met Gemeente Hoeksche Waard een brochure ontwikkeld genaamd de BeweegWijzer. In de BeweegWijzer brochure staat het sport- en beweegaanbod in de Hoeksche Waard, speciaal gericht op volwassenen die extra begeleiding nodig hebben om te bewegen. 

Dit kan zijn omdat er sprake is van bijvoorbeeld immobiliteit, revalidatie, overgewicht, achterliggende (neurologische) aandoeningen en eenzaamheid.

Interesse in een exemplaar? De BeweegWijzer is te vinden in diverse wachtruimtes bij huisartsenpraktijken, maar ook zorgcentra en buurtcentra door de hele Hoeksche Waard. Voor meer informatie over de Beweegwijzer kunt u contact opnemen met: Kim Zuidema van Hoeksche Waard Actief via: kim@hoekschewaardactief.nl of met Bianca den Ouden van Welzijn Hoeksche Waard via: bianca.denouden@welzijnhw.nl..

Uit de krant

Uit de krant