Symbolisch droeg Sander Kruijthof het voorzitterschap over aan Martijn de Ruiter.
Symbolisch droeg Sander Kruijthof het voorzitterschap over aan Martijn de Ruiter. Privé

StartSmart HW maakt volgende stap

Algemeen 136 keer gelezen

Het werd tijd om het “mokje” over te dragen, aldus Sander Kruijthof. Symbolisch droeg hij het voorzitterschap over aan Martijn de Ruiter door middel van de mok uit het starterspakket, dat iedere starter in de Hoeksche Waard ontvangt.

Hoeksche Waard - “De laatste jaren hebben we enorme stappen gemaakt met de uitstraling van StartSmart HW en mooie doelen bereikt. De laagdrempeligheid, jonge uitstraling, het uitbreiden van onze invloedsfeer en het begeleiden van starters door middel van een startcoach staan als een huis. Vanuit deze basis kan verder gewerkt worden aan het bouwen van een community en het begeleiden van (door)starters op allerlei gebieden. Er zijn grootse plannen om start-ups en scale-ups in de toekomst te blijven begeleiden met een uniek concept, waarbij de online -omgeving ook een steeds grotere rol gaat spelen.” Met name op dat vlak heeft Martijn een bak aan ervaring en past hij beter in dat plaatje dan ik. En wees eerlijk, hij ziet er ook een stukje jonger uit. . ”

Een club als StartSmart valt of staat met de vrijwilligers die zich in het bestuur willen inzetten. Martijn: “Daarom is het geweldig dat Sander die kar heeft willen trekken en dat ook goed en mooi gedaan heeft. Dat was niet makkelijk, zeker vanwege de corona-periode. De club is verder uitgebouwd en we zijn er zo goed en kwaad als het kon altijd voor onze leden geweest. Dat was soms best een uitdaging. Daarom bedanken we Sander als bestuur enorm hoe hij richting heeft gegeven aan deze periode.”

Als StartSmart helpen ze startende ondernemers tijdens die lastige startfase ‘baas’ te zijn. En het is nu de tijd om door te bouwen zodat Startsmart als “Het Netwerk” wordt gezien en ervaren voor de starter. Daarom zijn ze ook trots op het vernieuwde partnership met de RABO bank. Ze hebben beide de missie om starters op weg te helpen en gaan nu de volgende stappen zetten. Ziewww.startsmarthw.nl.

Uit de krant

Uit de krant