Het Numans-Dorps-Huis. (archieffoto)
Het Numans-Dorps-Huis. (archieffoto)

Septemberfestival in oktober in Numans-Dorps-Huis

Algemeen 523 keer gelezen

Numansdorp - Met gepaste trots organiseert Het Numans-Dorps-huis een heus festival genaamd: Septemberfestival 22 ( in oktober dit jaar). En gelijk maar een heel weekend, namelijk op zaterdag 29 oktober en zondag 30 oktober.

Zaterdag 29 oktober van: 14.00- tot in de kleine uurtjes in de avond.

Zondag 30 oktober van: 11.00-16.00 uur. 

Naast de verschillende standjes zijn daar ook workshops, demo’s voor jong en oud. Een leuke gelegenheid om kennis te maken met Het Numans-Dorps-huis .

Zo zijn daar standjes als: glitter-tattoos zetten, schminken, feelgood-massage, lifestylcoaching, breiende oma’s van Alerimus, photoshoot, poffertjes eten, Oud-Hollandse spelletjes en nog veel meer.

Er zijn diverse workshops waaronder, kindertoneel, creatief met kunst, volksdans, disco, zowel voor de kinderen als de volwassenen, band VERTIGO met covermuziek van o.a. the Beatles, lezing over historisch Numansdorp en ook hier weer nog veel meer. 

Zie ook website www.Numansdorpshuis.nl en Facebook. 

‘We zijn zéér laagdrempelig, sterker nog we hebben helemaal geen drempels, wel een deur, die automatisch open gaat… Wij verwachten jullie allen, want dan wordt het pas een gezellige boel, daar in het Numans-Dorps-huis’, aldus de organisatie.

Uit de krant