Dennis en Mariëlle.
Dennis en Mariëlle.
KoopLokaal

Eendrachtshoeve is klaar voor het najaar

Algemeen 925 keer gelezen

Zuid-Beijerland - Van partycentrum heeft de Eendrachtshoeve in Zuid-Beijerland zich ontpopt tot een locatie waar het niet alleen goed toeven is voor feesten en optredens, maar waar de smaakpapillen ook enorm verwend worden.

,,We zijn er trots op hoe het restaurant, dat we in 2018 gestart zijn, zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld’’, geven de eigenaren Dennis en Mariëlle Vingerling aan. ,,Na de langdurige coronaperiode hebben we de draad weer helemaal op kunnen pakken en zijn we gelukkig kaarsrecht overeind blijven staan. Het restaurant heeft echt voor een extra impuls gezorgd.’’ 

Met een afwisselende menukaart en een gezellige sfeer in een fijne restaurantomgeving is het aangenaam eten en drinken bij de Eendrachtshoeve, waar de verschillende dagen in het teken staan van sommige gerechten. Op woensdag staan de spareribs centraal op het menu, een dag later neemt de sliptong een prominente plek in op de kaart en op vrijdag is er de mogelijkheid om een speciaal keuzemenu vast te stellen. ,,Vlees, vis maar ook vegan staan bij ons op de kaart’’, geeft Dennis aan. ,,En we combineren de activiteiten in het restaurant nog steeds met het partycentrum, inmiddels één van de laatste grote zalen die we op het eiland Hoeksche Waard hebben”. 

Dinnershow

De Eendrachtshoeve is klaar voor het najaar, met op 2 oktober (meezingmiddag met het koor de Eilanders) en 13 november (Ierse avond met Ierse gerechten en livemuziek) speciale evenementen die gepland staan. 
Dennis en Mariëlle kijken zelfs al verder vooruit: van 15 tot en met 24 december staat in de Eendrachtshoeve de dinnershow ‘Het Familiediner met de Tunes’ geprogrammeerd. ,,Een combinatie van een heerlijk driegangenmenu met cabaret en dans. We hebben de Tunes al eerder te gast gehad en dat was een groot succes.’’ Culinaire hoogstandjes en entertainment gaan in de dagen richting Kerstmis dus hand in hand in Zuid-Beijerland.

Eendrachtshoeve

Tuinweg 3

Zuid-Beijerland

186 661 368

info@eendrachtshoeve.nl

Uit de krant

Uit de krant