Afbeelding

Kerstconcert Muziekvereniging Wilhelmina

Algemeen 330 keer gelezen

Numansdorp - Het kerstconcert van Muziekvereniging Wilhelmina is zaterdag 17 december om 20:00 uur in de sporthal te Numansdorp. Voor de pauze zullen muziek, beeld en verhaal samenkomen in de vertolking van de bekende kerstfilm The Polar Express. Het verhaal zal verteld worden door een bekende van het orkest namelijk niemand minder dan Frans Limburg. Luuk Smeulders en Cas van Rijssel, allemaal creatieve duizendpoten zijn verantwoordelijk voor de animatie die te zien zal zijn op groot scherm.

Na de pauze volgt een verrassend programma dat verzorgd gaat worden door de eigen slagwerkgroep en de band Lucky Shot, waarbij de presentatie in vertrouwde handen zal zijn van Margriet de Graaf.

Het gaat een sfeervolle muzikale avond worden met een knipoog naar de naderende Kerstdagen. De musici beloven dat u de zaal met een verrassend en bovenal warm gevoel zult verlaten.

Kaarten kosten €12,50 per stuk en zijn te koop in Numansdorp bij Parfumerie Les Deux, PLUS Blaak, Sporthal Numansdorp of online via de website van Wilhelmina: www.muziekvereniging-wilhelmina.nl

Uit de krant