Afbeelding
KoopLokaal

Makelaardij Van den Berg staat garant voor succesvolle aan- of verkoop woning

Algemeen 605 keer gelezen

Oud-Beijerland - Je huis kopen of verkopen in de Hoeksche Waard? Bij Makelaardij Van den Berg gebeurt dat op basis van NO CURE NO PAY’ 

Met alle expertise, gedrevenheid & enthousiasme, plus ruim 25 jaar ervaring in de woelige huizenmarkt, weet men zeker dat het makelaarskantoor Van den Berg uit Oud Beijerland garant staat voor een succesvolle aan- of verkoop van jouw huis. Zij gaan keihard voor jou aan de slag! 

Alle gekkigheid op diezelfde huizenmarkt heeft makelaarskantoor Van den Berg al eens meegemaakt, volledige instorting of buitenproportionele stijgingen. Zij laten zich dan ook nergens meer van de wijs brengen en blijven doen waar zij zo goed in zijn: voor haar opdrachtgevers het maximale eruit halen en hen gedurende het hele traject volledig ontzorgen. En dat met een altijd realistisch advies. 

Hoe lastig het soms ook kan zijn, wij streven altijd de werkelijkheid te weerspiegelen in het uiteindelijke advies” 

Dat geldt ook voor de professionele woningfotos en de gecertificeerde meetrapporten. Geen trucjes of speciale insta-waardige plaatjes, maar waarheidsgetrouwe beelden waardoor er achteraf geen tegenvallers zijn. 

Sterker nog, als potentiële kopers de woning in het echt zien, zijn zij nog enthousiaster als blijkt dat de woning mooier is in werkelijkheid, in plaats van andersom.”

Bij het aankopen van een woning, gaan zij achter de schermen alvast voor jou aan de slag. Nog voordat een woning op funda komt, lichten zij eerst hun eigen klanten in waarvan zij het vermoeden hebben, dat het wel eens de droomwoning voor hen kan zijn. Hieruit rolt in bijna alle gevallen al een match. 

Makelaar & register taxateur Bianca van den Berg en assistent makelaar & alleskunner Tanja Stremmelaar zijn een echt dynamisch duo. Met een achtergrond in het notariaat, maakt dat ook de formalisering van het aan- of verkooptraject eenvoudig. Naast die professionaliteit, is het de passie die ervan af spat. Zij geven samen zoveel energie af, dat je niets anders wilt, dan bij hen jouw droomhuis te kopen of te verkopen. Zij luisteren echt naar de wensen van de klant en gaan met die kennis voor je aan de slag. 
In hun kleine maar knus ingerichte kantoor aan de Beneden Molendijk, rinkelt de telefoon dan ook aan één stuk door. Toch maken zij tijd voor iedereen en staat er een kop overheerlijke koffie voor je klaar.

Die speciale vrouwelijke touch, geeft dat extraatje. Zij weten de potentiele kopers te vinden, te prikkelen en uiteindelijk te overtuigen. Door het directe, oprechte en intensieve contact, de hele korte lijnen en 24/7 inzicht in het online dossier, waarderen de klanten makelaarskantoor Van den Berg dan ook met een dikke 9. Via de website kan zelfs iedereen direct via Whats App contact opnemen. 

Voor ons is geen vraag te gek en we gaan net even iets verder voor de klant. Wij houden echt van ons vak”

Bianca & Tanja zijn zelf overal in hoogst eigen persoon bij. Tijdens de fotoreportages, bij de eventuele vakkundige woningstyling voor diezelfde fotos, bij het maken van plattegronden, bouwkundige keuringen en taxaties. Wat uitzonderlijk is, is dat zij ook nog meegaan naar de notaris voor het tekenen van de notariële akte. Ook het ingewikkelde, continu aan verandering onderhevige energiebeleid met de wettelijk verplichte energielabels, regelen zij volledig. Ofwel, complete, persoonlijke en professionele ondersteuning van het gehele proces. Je zou zelfs niet eens vrij hoeven te nemen van je werk...

Tot slot nog een enorm leuk en saillant detail, de tuinborden van Van den Berg lichten op in het donker. Dit symboliseert gelijk de gehele bedrijfsfilosofie: waar Bianca en Tanja zijn, schijnen zij hun licht op alles en iedereen die bij hen komt! 

Makelaardij Van den Berg 

Beneden Molendijk 20                                        

3262 AA Oud-Beijerland                          

website: www.makelaardijvandenberg.com

e-mail: info@makelaardijvandenberg.com

telefoonnummer: 0186-649090. 

Uit de krant