Afbeelding

ZUUR PUNTENVERLIES ’S-GRAVENDEEL

Algemeen 613 keer gelezen

’S-GRAVENDEEL - ’s-Gravendeel is zonder punten teruggekeerd naar ’s-Gravendeel na het 1-0 verlies tegen ZBVH.
Er waren wel degelijk kansen om op voorsprong te komen. Maar op één of andere manier lukte het ’s-Gravendeel niet om deze middag doeltreffend te zijn. Zo kreeg al vrij vroeg in de eerste helft Dejan Bislimi de kans, om op voor hem bekend terrein, ’s-Gravendeel op voorsprong te helpen. Maar het lukte hem niet om in de één tegen één situatie doelman Sven v/d Hoogen te verschalken. Wat ’s-Gravendeel ook nog verder probeerde het lukte niet erg om, op een wat moeilijk bespeelbaar veld, het spel naar zich toe te trekken. Pogingen van onder andere Levi Vugts, Perrie Huisman en Zoey Hoogwerf konden het net van het vijandelijk doel niet doen bollen.
Wel moest ’s-Gravendeel oppassen dan ZBVH niet tot scoren kwam. Want de venijnige aanvallen waren bij tijd en wijle gevaarlijk. En uit zo’n aanval werd er vlak voor rust door de gastheren dan ook gescoord. Na wat knullig balverlies rond de middenlijn bij ’s-Gravendeel deed ZBVH in balbezit komen. Het was Jasper Nootenboom die ZBVH op een toch wat verrassende voorsprong hielp.
Na de kantwisseling probeerde ’s-Gravendeel uit alle macht de gelijkmaker te forceren. Maar de 2-0 lag wel bijna achter doelman Jurre de Ronde nadat Jimmy Andeweg het probeerde via een lob. Gelukkig voor ’s-Gravendeel viel de bal naast het doel. Door onnauwkeurigheden werd het spel er bij ’s-Gravendeel niet beter op. Ook invaller Reinier Toes wist na een knappe steekpass van Robbie v/d Weg, het doel van ZBVH niet te vinden.

En zo verlieten de spelers van ’s-Gravendeel na negentig minuten en een beetje, met gebogen hoofd het veld in Zuid – Beijerland en moest het aanvaarden dat na acht Oktober 2022 voor het eerst weer een competitiewedstrijd verloren werd. Een vermelding bij ’s-Gravendeel, de jeugdige Sjoerd van Elsen (zeventien jaar) mocht in minuut zevenenzeventig zijn competitiedebuut maken voor ’s-Gravendeel 1.
Zaterdag 4 februari heeft ’s-Gravendeel door het oneven aantal in de poule geen competitieverplichtingen, maar gaat het richting Spijkenisse om het vriendschappelijk op te nemen op sportpark Oostbroek tegen SCO’63. Aanvang 14.30 uur.

Opstelling ZBVH:
Sven v/d Hoogen, Maark Saarloos, Mike Andeweg, Mels v/d Lavoir (Jesse Jongenotter)(Thomas van Gilst), Mark Burger, Twan Breure, Jimmy Andeweg, Sander van Pelt, Marvin v/d Meijde (Koen de Koning), Marnis Pitt, Jasper Notenboom

Opstelling ’s-Gravendeel:
Jurre de Ronde, Lorenzo v/d Heijden, Daan van Son, Robin v/d Vlist (77ste Sjoerd van Elsen), Leon de Jong, Job v/d Vorm, Robbie v/d Weg, Zoey Hoogwerf, Perrie Huisman (54ste Reinier Toes), Levi Vugts, Dejan Bislimi.

Scheidrechter: P. Knaapen uit Pijnacker

Scoreverloop:
45+1 1-0 Jasper Notenboom

Gele kaarten:
Mels Lavoir, Koen de Koning, Jasper Notenboom en Mark Saarlos (ZBVH)
Zoey Hoogwerf (’s-Gravendeel)

(verslag Jeffrey Nathalia, foto Sandra Barth) 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant