Afbeelding

The Beatles Revival 31 maart in Eendrachtshoeve

Algemeen 982 keer gelezen

Zuid-Beijerland - The Beatles Revival uit Praag komt vrijdag 31 maart naar Zuid-Beijerland! Deze band stond op podia in heel Europa, tot en met de Cavern Club in Liverpool. In Nederland waren ze o.a. te gast op het trouwfeest van Ruud van Nistelrooy en in Engeland op het verjaardagsfeest van Queen Elizabeth.

De reden van de hand over hand toenemende populariteit van The Beatles Revival ligt aan de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Dezelfde kapsels, de kostuums, compleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten, apparatuur (Rickenbacker, Gretsch, Hofner, Ludwig en Vox) en zelfs de chromen staanders voor de versterkers zijn gelijk aan de originele! Deze perfecte “stage look” is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. 

Het concert is van 21.00 tot 23.00 uur (zaal open vanaf 20 uur). Parkeren bij de Eendrachtshoeve is gratis. Zet uw auto wel in een parkeervak. Eendrachtshoeve: Tuinweg 3, Zuid-Beijerland.

Dit evenement wordt georganiseerd door Stichting Cultuurpower. Voor vragen kunt u mailen naar: cultuurpower@gmail.com.

Kaarten zijn te bestellen via: Cultuurpower 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant